algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Dori Ruano, segon or espanyol en els Campionats del món

Els mallorquins Llaneres i Alzamora no pogueren pujar al podi

Els mallorquins Joan Llaneras, que ahir es proclamà per segona vegada campió del món en la modalidat de puntuació, i Miquel Alzamora no varen poder repetir el triomf de Perth. Els dos corredors illencs varen intentar un grapat de vegades escapar, però no varen tenir sort. I en les puntuacións només aconseguiren els punts per acabar vuitens.
Els belgues Etienne de Wilde i Matthew Gilmore s'imposaren per punts. Els italians Andrea Colinelli i Silvio Martinello quedaren segons, per davant dels alemanys Andreas Kappe i Stefan Steinweg.
La corredora de Salamanca va marcar un èxit sense precedents, guanyant la puntuació, igual que Joan Llaneras, amb una volta d'avantatge damunt la segona, la mexicana Belén Guerrero, i dos sobre la russa Olga Slioussarova. Dori Runao va ser segona en els darrers campionats del món disputats a Austràlia i demostrà que el ciclisme espanyol femení també té un bon nivell internacional. França, amb sis campionats del món guanyats, va ser l'única nació que va superar Espanya en el velòdrom de Bordeus.
L'alemany Jens Fiedler va ser el guanyador de la prova de keirin, amb una final molt discutida en la qual els jutges varen desqualifacar dos dels participants, de manera que així el país organitzador sumava una altra medalla de bronze.

Dues medalles d'or

Espanya aconseguí en el velòdrom de Burdeus repetir el resultat de fa molts d'anys a Sant Sebastià, conquistar dues medalles d'or.
Els mallorquins Guillem Timoner i Miquel Mas es varen proclamar temps enrere campions en la modalidat de moto-stayer. I a França guanyaren la medalla d'or el porrerenc Joan Llaneras i Dori Ruano que, per cert, aconseguí el primer títol femení.
El ciclisme en pista espanyol continua aportant medalles, a pesar de rebre menys ajuda ecònomica que el de carretera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.