algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Debut històric

El Mallorca B juga avui en el Lluís Sitjar el primer partit a Segona Divisió davant el Barça B

El Mallorca B farà avui, a partir de les 12'00, el seu històric debut a la Segona Divisió del futbol estatal davant un altre filial, el Barcelona B.
Els homes de Chus Linares, que feren ahir al matí el darrer entrenament abans del partit, hagué de desplaçar-se fins a sa Pobla pel fet que la gespa de Son Bonet està actualment en tractament i el camp d'entrenament de Son Bibiloni va patir en el dia d'ahir una curiosa invasió de cucs.
La nota negativa de la sessió preparatòria va ser la lesió de Miguel Àngel Valerón, que patí un punçament a l'abductor d'una de les seves cames. Aquesta circumstància impedirà al canari poder jugar demà amb l'equip.
Qui tampoc no podrà ser a l'encontre davant el Barça serà el defensa central Raúl Valencia, que no superà les proves que li varen fer per saber si estava recuperat del cop que es va donar dimecres al turmell. Raúl es va haver de retirar de l'entrenament i ara haurà de continuar un parell de dies més la seva recuperació.
D'aquesta manera, els 18 jugadors convocats pel tècnic gadità són: Valbuena, Sergio, Rondo, Vaqueriza, Potenzoni, Cámara, Sastre, Martí, Braña, Maldonado, Tristán, Luque, Ramón, Novo, Douglas i Nene.
De la convocatòria destaca la presència del davanter sevillà del primer equip Diego Tristán, que en no ser convocat per Cúper per al partit de Salamanca, reforçarà avui al Mallorca B, a la vegada que està sorprès per l'absència del porter argentí recentment fitxat pel club, Leo Franco.
L'onze que s'enfrontarà al Barça B serà el següent: Valbuena, Rondo, Vaqueriza, Potenzoni, Cámara, Sastre, Maldonado, Martí, Braña, Luque i Tristán.

El rival
L'equip de Linares no tindrà un partit massa fàcil en el seu debut a Segona Divisió ja que s'enfrontarà al sempre difícil Barça B, que compta amb jugadors tan destacats com els migcampistes Xavi Hernández i Mario Rosas i els davanters Jofre Mateu i Lluís García, sense oblidar l'extrem Haruna Babangida, que va fer parlar molt des de la pretemporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.