cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Cúper ho té clar

El tècnic argentí només el preocupa el partit contra el Salamanca, primer rival de la Lliga 98/99

60290
Héctor Cúper parla amb els jugadors a l'entrenament d'ahir a Son Bibiloni.

El començament de la Lliga és de cada vegada més a prop; diumenge que ve el Mallorca debuta en la temporada 98/99 davant el Salamanca a El Hemántico, un rival de no gaire bons records pel Mallorca després d'evitar que el conjunt aleshores entrenat per Tomeu Llompart pujàs directament a Primera Divisió. Era la temporada 96/97 i des de llavors s'ha creat una especial rivalitat entre aquests dos equips.

Però per l'entrendor Héctor Cúper aquestes rivalitats no existeixen, i només li preocupa l'estat del seu equip i guanyar el primer encontre, al marge de qui sigui el rival.

UD Salamanca

«El Helmántico és un camp complicat; jugam davant un difícil rival que sabem que voldrà començar guanyant, ja que una victòria en el primer partit és bo, sobretot des del punt de vista anímic dels jugadors, més enllà del que pugui significar per la taula classificatòria», va dir ahir Héctor Cúper.

«Hem vist jugar el Salmanca, és un equip que al llarg de la pretemporada no ha mostrat un equip definit, ja que el seu entrenador ha fet molts de canvis. El sitema que té és clar, amb jugadors argentins importants (Cardetti, Casarteli), on també destaca el seu davanter romanès (Marinescu) que és molt fort i va molt bé per dalt», analitzà l'argentí.

Malgrat haver estudiat el seu rival, Cúper no plantejarà el partit pensant només en el Salamanca. «Jo plantejaré el partit pensat en el meu equip. Ells poden jugar amb Cardetti o Casarteli, o amb dos puntes i un mitjapunta, o a l'inrevés. Però sempre en els primers partits s'ha de pensar que pot haver-hi qualque sorpresa. Però si una cosa tenc clara, és que el seu tècnic, que el conec bé (l'argentí Miguel Àngel Russo), inculca una gran pressió als seus equips. Tindré en compte el que farà el contrari, però per damunt de tot m'interessa el meu equip», afirmà.

Respecte de la situació dels seus jugadors, el preparador vermelló està satisfet i sap que seria important començar amb un triomf. «Estan tots els jugadors molt bé, l'equip està amb ganes i molt motivat de començar amb bon peu la Lliga. Això és un signe que demostra que al llarg de la pretemporada s'ha fet bona feina» digué.

Cúper va deixar clar que la Supercopa ja està oblidada i que la plantilla de cap manera viu en un clima d'eufòria. «Nosaltres no tenim eufòria, tot el contrari, hem treballat bé. Almanco per nosaltres la Supercopa ja ha passat».

Recopa

Avui migdia, a les dotze, es farà a Montecarlo el sorteig de la primera eliminatòria de la Recopa d'Europa. El Mallorca hi estarà molt atent, ja que coneixerà el rival en el seu debut en competició continental. Però per al tècnic vermelló, això ara està en un segon pla. «A mi el sorteig de la Recopa en aquest moment no m'interessa. Pel meu cap només passa el partit contra el Salamanca, ja veurem qui ens toca, però la veritat, no estic molt pendent de qui pot ser el nostre primer rival», va dir Cúper.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.