nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
13°

Lorenzo no dóna opció i domina els lliures

El campió del món no va donar opcions als seus rivals i només Casey Stoner va estar a la seva altura. En 125 cc, l'única categoria on encara no s'ha decidit el títol, Smith superà els dos aspirants, Márquez i Terol

Jorge Lorenzo (Yamaha) i el britànic Bradley Smith (Aprilia) doblegaren tots els seus rivals en la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi del País Valencià i s'atribuïren, respectivament, els millors temps en MotoGP i 125 cc. L'alemany Stefan Bradl (Suter) va batre l'espanyol Julián Simón (Suter) en la lluita pel millor temps de Moto2.

Lorenzo marcà el millor temps del dia en MotoGP i ho va fer en la darrera volta, en la qual rebaixà els parcials de cada tram per superar l'australià Casey Stoner (Ducati).

El matí, el campió del món de MotoGP de 2010 s'hagué de conformar amb la segona posició amb un desavantatge de poc més de mig segon respecte d'Stoner, però després va poder refer la situació a la segona tanda per marcar les diferències respecte dels seus rivals i col·locar-se líder amb més de tres dècimes de segon sobre Stoner i Colin Edwards (Yamaha).

No estaren a l'altura de les circumstàncies ni l'italià Valentino Rossi ni el català Dani Pedrosa (Honda), que acabaren bastant endarrerits.

La lluita pel títol a 125 cc

Bradley Smith (Aprilia) s'immiscí en la lluita que mantenen el català Marc Márquez i el valencià Nicolás Terol (Aprilia) pel títol mundial de 125 cc i acabà registrant el millor temps.

Tant Márquez com Terol marcaren en algun moment el ritme a seguir pels seus oponents, com també ho va fer el pilot d'Oxford. Al final, el més ràpid va ser Smith, que va ser seguit per Márquez, Terol i el basc Efrén Vázquez (Derbi).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.