algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Hamilton no pot sentenciar el Mundial a la Xina

El britànic Lewis Hamilton (McLaren) ho va aconseguir tot en el Gran Premi de la Xina: la victòria, el primer lloc en la línia de sortida i la volta ràpida, però no va poder sentenciar el títol mundial de pilots, mentre que Fernando Alonso va aconseguir el màxim a què podia aspirar ahir, el quart lloc. Després de les darreres carreres, d’allò més emocionants, el Gran Premi de la Xina va ser una desfilada insofrible amb ben pocs moments d’interès: el duel entre Fernando Alonso i el finlandès Heikki Kovalainen en la primera volta i la incertesa de no saber quan Raikkonen es deixaria avançar per Massa.

Després de superar Kovalainen, Alonso va anar consolidant el seu quart lloc i tan sols al final de la cursa, quan va ser informat per l’equip de possibles problemes de Kimi Raikkonen, que ja havia deixat passar Massa, va forçar el ritme per veure si podia avançar-lo, i realitzà la seva volta ràpida personal en el darrer tram. Però al final s’havia de conformar amb el quart lloc, el màxim a què podia aspirar en la prova d’ahir.

Raikkonen acompanyà Hamilton i Massa al podi. Amb set punts d’avantatge respecte de Massa, Hamilton té a les seves mans totes les cartes per proclamar-se d’aquí a quinze dies campió del món al Brasil, ja que el seu rival hauria de quedar primer o segon i el britànic, en el primer cas, cinquè i en el segon, setè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.