algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Lorenzo, a la primera fila

El pilot mallorquí marca el millor temps quan els entrenaments oficials ja acabaven i només va ser superat per l'australià Casey Stoner, que va aconseguir la seva vuitena pole de la temporada

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo sortirà des de la primera fila de l’engraellat de sortida del Gran Premi d’Austràlia després d’obtenir el segon millor temps, en una sessió d’entrenaments lliures que va tornar a dominar l’ídol local, l’australià de Ducati Casey Stoner. Stoner, que va marcar la seva vuitena pole de la temporada, va ser el més ràpid en el darrer sospir i va marcar el rècord del circuit de Phillip Island.

El recentment proclamat campió de MotoGP, l’italià Valentino Rossi, va caure i només va poder entrar en la dotzena posició, i per tant, avui haurà de fer una gran sortida si no es vol veure relegat ja d’un principi.

Els únics entrenaments oficials de MotoGP que es varen poder disputar amb molt bones condicions climatològiques varen resultar extremadament competits, amb constants canvis de líder al capdavant de la classificació, ja que hi va haver alguna sorpresa.

Quan encara quedava molt de temps efectiu d’entrenaments, de fet la immensa majoria dels pilots encara varen entrar un parell de vegades més als tallers per canviar el pneumàtic de darrera, cosa que va aprofitar el mallorquí Jorge Lorenzo per posar-se com a líder amb Stoner que l’encalçava de prop.

En el darrer quart d’hora diversos pilots anaren marcant la millor volta, però se succeien molt ràpidament. Hayden la va prendre a Lorenzo, mentre que Pedrosa ho féu al nord-americà. La pole només durà una volta a Pedrosa, el que va trigar a completar-la Lorenzo, però a ambdós els va superar Hayden i encara es preveien més canvis. En el darrer minut Stoner va donar la primera alegria a l’afició local amb un nou rècord de volta ràpida del circuit. Lorenzo aconseguí vèncer Hayden in extremis, que s’hagué de conformar amb el tercer lloc. Pedrosa caigué fins a la sisena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.