algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Jorge Lorenzo torna a caure, però aconsegueix el quart millor temps

El català Dani Pedrosa dominà les primeres sessions d'entrenaments

El pilot català Dani Pedrosa (Honda) dominà ahir els entrenaments lliures del Gran Premi de França, que es disputa en el circuit de Le Mans, en una sessió en la qual el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) va tornar a caure.Lorenzo, que té dues fractures als turmells com a conseqüència d'una caiguda en els entrenaments del Gran Premi de la Xina de fa dues setmanes a Xanghai, patí ahir primer una sortida de pista i després, quan la sessió de l'horabaixa finalitzava, se'n va anar en terra en una de les xicanes de la pista francesa.

El pilot balear de l'equip oficial Yamaha amb prou feines pot caminar i s'ha d'ajudar d'una cadira de rodes per desplaçar-se pel padock. Avui, després de la caiguda va abandonar la pista caminant molt lentament fins que les assistències el van recollir i se'l van portar en una llitera, encara que aparentment sense major conseqüències. Així i tot va tenir temps de marcar el quart millor registre.

Per la seva banda, Pedrosa aconseguí el dematí un crono de 1:34.646 i l'horabaixa en la segona sessió dels lliures 1:34.227 per superar el campió del món de MotoGP, l'australià Casey Stoner (Ducati), segon a la darrera tanda d'entrenament amb 1:34.2676; el nord-americà Colin Edwards (Yamaha), amb 1:34.287; i Jorge Lorenzo, quart amb 1:34.487. El pilot mallorquí, en acabar els entrenaments lliures, assegurà que «si estigués tan malament, no aniria tan ràpid». Lorenzo reconegué que s'havia inclinat massa en el segon revolt d'esquerres. «El dematí hem anat ràpid i l'horabaixa també. Al final hem col·locat un pneumàtic blan i no hem millorat», comentà el bicampió del món de 250cc, qui lluitarà avui per la primera posició de la graella de sortida en els entrenaments de classificació, si no plou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.