algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Alonso continua generant molts de dubtes

El britànic de McLaren, Lewis Hamilton, dominà la primera sessió d'entrenaments lliures a Melbourne

Els McLaren-Mercedes, amb el britànic Lewis-Hamilton, han dominat aquesta primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia i s'han mostrat com els cotxes més consistents, mentre que Fernando Alonso (Renault) continua amb dubtes sobre el valor real del seu vehicle.En una jornada molt calorosa, 37 graus, i amb un fort vent que en més d'una ocasió empenyé els cotxes més enllà dels límits de la pista, Fernando Alonso, que en en fou una de les víctimes, finalitzà la primera sessió en sisena posició i la segona en el tretzè lloc.

Alonso va ser el segon pilot que més voltes va fer, després de l'alemany Sebastian Vettel (Toro Rosso-Ferrari) i es mostrà relativament content dels temps aconseguits, però no de la primera volta llançada. Com tots els divendres és difícil treure conclusions, ja que s'ignora la quantitat de combustible que carrega cada cotxe, però si ens atenim als resultats del matí, els McLaren-Mercedes amb Hamilton i Raikkonen i el brasiler Felipe Massa amb Ferrari semblen estar clarament per davant de la resta.

Si durant el matí Raikkonen marcava el millor temps per davant de Hamilton i Kovalainen, sobre una pista que canvia contínuament a mesura que es va dipositant més goma sobre l'asfalt, a l'horabaixa quedava relegat a la sisena posició a un segon i sis dècimes de Hamilton. Amb Hamilton segon al matí i primer a l'horabaixa i Kovalainen, tercer i quart respectivament, els McLaren Mercedes sembla que estan en gran forma i són els principals candidats a la victòria.

Si Alonso demostrà durant el matí que els Renault poden estar al grup capdavanter, el seu company, el brasiler Nelson Piquet Jr. no tingué un debut afortunat, ja que quedà lluny dels millors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.