cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Alonso: «El segon lloc era el màxim que podia aconseguir»

El pilot asturià Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) es mostrà satisfet pel segon lloc aconseguit ahir en el Gran Premi de la Gran Bretanya, novena prova puntuable del Mundial de Fórmula 1, i volgué destacar els dos punts que retallà al seu company d'equip, Lewis Hamilton, perquè «allò que en realitat importa és guanyar al final el campionat». «Ferrari anava massa ràpid i crec que el segon lloc era el màxim que podíem aconseguir», afirmà el bicampió del món en acabar la prova.

Alonso, que comandà part de la cursa, hagué de canviar d'estratègia en un intent de mantenir la primera posició. Fou superat per Raikkonen (Ferrari) a la segona aturada a boxes. «Vaig tractar d'obrir un forat amb Kimi per mantenir el lideratge, era una aposta i crec que ho hem fet bé, però Kimi tenia més voltes que jo i no he pogut mantenir el seu ritme», explicà en referència a la càrrega de combustible. Per l'asturià, l'única possibilitat de controlar la correguda hauria estat «sortir des de la pole i obrir un forat», malgrat que així i tot el pilot de McLaren destacà «els problemes per avançar els pilots doblats», tot i que reconegué que aquest problema també l'havia trobat el seu rival.

Fernando Alonso no va tenir cap problema a mostrar-se satisfet pel segon lloc i reconèixer que guanyar era molt complicat. «Estic content amb el segon lloc, és millor guanyar, òbviament, però no era possible», acabà dient Fernando Alonso, que manté així la segona posició de la classificació general del Campionat del món de pilots, a dotze punts del seu company d'equip, Lewis Hamilton.

Alonso, en tot cas, va fer una bona correguda a Silverstone i, després de tres proves, tornà a quedar per davant del seu company Hamilton. A més a més, s'ha de considerar que Hamilton tenia l'avantatge de córrer a casa. Alonso fou ahir molt més ràpid i mai no es va veure inquietat per Hamilton.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.