• Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Palma Futsal, campió de la Copa Intercontinental

L'Illes Balears Palma Futsal s'ha proclamat aquesta matinada campió de la Copa Intercontinental després de superar en els penals al Cascavel Futsal (3-3) en el Ginásio Costa Cavalcante de Foz do Iguaçu (Brasil), un resultat que permet als mallorquins aixecar el segon títol de la seva història.

El quadre balear, vigent campió d'Europa, es va imposar en els penals després d'empatar 3-3 el partit durant els quaranta minuts. Luan Muller va parar els dos primers penals dels brasilers i Fabinho va marcar el definitiu que va portar l'Illes Balears Palma Futsal a convertir-se en campió intercontinental.

Els d'Antonio Vadillo varen aconseguir avançar-se amb un gol de Rómulo (min.4) en una xoc que aviat es va convertir en un intercanvi de cops. Els locals, animats per la seva afició, varen augmentar la intensitat i varen fer la volta al partit amb els gols de Jhony i del porter Matheus, amb un dispar llunyà (min.7 i 10). El gol de Selbach, que va sorprendre la defensa insular amb una rematada d'esperó, va posar tot costa amunt (min.17).

Els palmesans varen millorar les seves prestacions en la segona part per cercar la remuntada. Gordillo va reduir la distància culminant una bona acció col·lectiva (min.22) i Bruno Gomes va marcar el gol de l'empat (min.25) en plena ofensiva del quadre balear, frenada pel meta rival, Matheus.

La igualada va obligar a decidir al campió des del punt de penal. Luan Muller va parar els dos primers llançaments dels carioques; Cleber va relliscar en anar a llançar el seu però Rómulo, Bruno Gomes, Marcelo i Fabinho varen marcar els quatre següents per a segellar el títol.