cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Festa i cercavila d'homenatge a Cata Coll

220469

L'Ajuntament de Marratxí, l'Sporting Sant Marçal C.F. i l'associació sense ànim de lucre Enfangats Pòrtol ha organitzat un cercavila i una festa homenatge en honor a la portera dels FC Barcelona i de l'equip de la Federació Espanyola de Futbol, Cata Coll, aquest diumenge, a partir de les 18.00 hores, a Pòrtol, després de guanyar el Mundial de futbol femení.

El Consistori ha convidat tot el municipi a assistir a aquest acte d'homenatge i reconeixement dedicat a la futbolista marratxinera per «haver fet història en el futbol en l'àmbit mundial».

El recorregut del cercavila començarà a la plaça de sa Bassa, i continuarà per la plaça de Can Flor i els carrers Major, Escola i Mallorca fins al Camp de Futbol Son Caulelles-Cata Coll.

Una vegada la futbolista marratxinera arribi al camp, se li farà lliurament d'un obsequi per a reconèixer el seu triomf, ha informat l'Ajuntament en un comunicat. A més de l'acte d'homenatge, s'ha organitzat una festa amb DJ que es preveu que s'allargui fins a ben entrada la nit.

Aquest acte d'homenatge se suma a la proposta de l'Ajuntament de Marratxí de nomenar la jugadora de futbol Cata Coll com primera 'Filla Predilecta' del municipi.

L'Ajuntament ha iniciat a més els tràmits per a sol·licitar al Consell de Mallorca la medalla d'Honor i Gratitud de l'illa per a la natural de Pòrtol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @Jaume, fa 11 mesos
Però si ja li diuen així, madriss o madrizz.
Valoració:0menosmas
Per gebre no és llebre, fa 11 mesos
Actualment, per als espanyols i espanyolitzats, la pronúncia de llebre, coll, llesques, llom, lla, lle, lli, llo, llu és "gebre", "col" o "coi", "gesques", "jom", "ja", "ge", "gi", "jo", "ju".
Valoració:1menosmas
Per Xaume, fa 11 mesos
Aviat diran Valadolid.
Perdó volia dir Valadoliz que és com xerren
els de Madrizzz.
Valoració:3menosmas
Per Llaunes, fa 11 mesos
Ara mateix a una cadena espanyola diuen Cata Col.
Tan dificil és dir llebre, coll, llesques, llom, lla, lle, lli, llo, llu
Valoració:8menosmas
Per ..., fa 11 mesos
SÍ:
-VINE A REBRE

-CERCAVILA


NO:
-VINE A REBRE A

-PASSACARRERS


CERCAVILA
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente