Un Mallorca impulsat per Darder suma el primer punt de la temporada

217643

Las Palmas: Álvaro Valles; Álvaro Lemos, Álex Suárez, Saúl Coco, Sinkgraven (Sergi Cardona, m.64); Loiodice, Javi Muñoz, Kirian (Mfulu, m.85); Jonathan Viera, Sandro i Marc Cardona (Munir, m.64).

Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Gio (Raíllo, m.46), Valjent, Copete (Darder, m.46), Jaume Costa; Mascarell (Samú Costa, m.60), Morlanes (Javi Llabrés, m.85), Dani Rodríguez; Amath (Larin, m.60) i Muriqi.

Gols: 1-0, min.28, Jonathan Viera, de penal; 1-1, min.70, Raíllo en rematar un corner tret per Darder..

Árbitre: García Verdura (Comitè català). Targetes grogues a Copete Mascarell del Mallorca i Kirian, Lemos i Loiodice de Las Palmas.

VAR: Del Cerro Grande (Comitè madrileny).

Crònica:

Aquest dissabte ha començat la Lliga 2023/2024 pel Mallorca i ho ha fet en un Estadi Insular ple a rebentar d'aficionats groguets. Una autèntica bogeria començar un 12 d agost a Las Palmas.

L'equip local ha sortit dominant el partit. Amb un Mallorca que ha estat molt bé en defensa i fluix al mig camp i a la davantera. L'ocasió més clara pel Mallorca ha estat un xut al pal de Dani Rodríguez. Al minut 28, un penal evitable, las Palmas s'ha avançat en el marcador: 1-0

En el minut 38, ha arribat un altre penal absurd a favor del Mallorca. Muriqi l'ha fallat.

Una primera part molt plana dels jugadors d'Aguirre.

A la segona part, amb els canvis, el Mallorca ha sortit diferent i s'ha acostat més a l'àrea contrària. Morlanes ha tengut una bona ocasió a passada de Darder, però el porter de Las Palmas ha realitzat una gran aturada. En el minut 69 ha arribat el premi al bon joc. Un corner tret per Darder i rematat de manera inapel·lable per Raíllo ha significat e gol de l'empat.

El Mallorca ho ha seguit intentant a les ordres de la batuta de Darder. Molt bona segona part on els nous fitxatges han demostrat la seva qualitat.

Divendres el Vila-real visita l'estadi de Son Moix.