muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Creus que el Barça hauria d'abandonar la lliga espanyola com a resposta a l'assetjament mediàtic pel cas Negreira?

El FC Barcelona es veu immers en un assetjament mediàtic pel cas Negreira. El pagament de 7 milions d'euros per part del club a qui fou el número dos dels àrbitres espanyols, un fet que ja investiga Anticorrupció, ha donat ales a la premsa espanyola per mostrar el seu clar biaix antibarcelonista.

La premsa espanyola ha engegat una campanya contra el Barça amb programes especials dedicats al cas i portades de diaris als principals rotatius espanyols. Al marge de les implicacions d'aquest greu cas, l'assetjament mediàtic sembla evident. La consigna sembla posar en qüestió el prestigi futbolístic del Barça i la consecució dels seus títols.

Joan Laporta, president de l'entitat, ja ha anunciat que el club «passarà a l'ofensiva» per tal de defensar-se d'aquesta campanya, mentre continua assegurant que els pagaments a Negreira responen a la realització d'informes sobre la millora de la neutralitat en l'arbitratge. Amb tot, cal tenir en compte que els pagaments es varen efectuar durant el període més negre de gestió d'aquest club amb més d'un segle d'història.

Sigui com vulgui, aquesta setmana Tomeu Martí, director de dBalears, en la seva columna d'opinió feia una crida als socis de Barça a plantejar la possibilitat que, «per dignitat», el club abandonés totes les competicions espanyoles. Ara traslladam aquesta pregunta als nostres lectors.

Així, en l'enquesta d'aquesta setmana, vos demanam si el Barça hauria d'abandonar la lliga espanyola com a resposta a l'assetjament mediàtic pel cas Negreira. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Sí, seria un acte de dignitat davant d'un assetjament intolerable.

-No, hauria de quedar a la lliga espanyola i assumir responsabilitats pel cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa, fa dervers d'un any
El que passa és que els fatxas nyordos no poden suportar que el president del Barça sigui bel.ligerant amb ells públicament i que sigui independentista. Els fatxas no el poden païr perquè els cants les veritats obertament.
Valoració:3menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Bueno, después del atraco de ayer contra el Madrid los culés estarán más "cómodos" en la liga española y renunciarán a la posibilidad de competir en la liga andorrana.
Valoració:-2menosmas
Per Catalunya sencera, fa dervers d'un any
S'acosta la independència de Catalunya (de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer). El Barça, ara, té l'oportunitat d'independitzar-se del Regne d'Espanya. Seria un exemple magnífic per a les nostres institucions i per a tota la nació catalana.
Valoració:9menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
La liga de los "Països Catalans", otro que delira.
Valoració:-4menosmas
Per Andreu Comas, fa dervers d'un any
Sí, jo crec que jugar a la Premier seria la millor opció. també hi ha la possibilitat de fer una lliga amb els clubs de Catalunya, el País Valencià, les Balears i Catalunya Nord que vulguin.
Valoració:8menosmas
Per , fa dervers d'un any
Sí, el Barça ha de plegar. La lliga espanyola perdria el millor alicient. Espanya sense Catalunya no se'n sortiria de res; és per això que no volen que Catalunya prengui el vol.
Valoració:5menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
Si. Pero antes pídele al Negueira que devuelva los siete millones de euros que cobró del Barça únicamente para "que le trataran bien".
Márchate. Donde vayas no nos importa.
Valoració:-6menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Lo que hay que hacer es expulsarlos de la Liga y de las competiciones europeas.
20 años comprando árbitros. VERGÜENZA
Valoració:-5menosmas
Per sergi, fa dervers d'un any
Abandonar no, es que les han de echar por golfos
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente