cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Neymar dona suport a Bolsonaro i es defensa de les crítiques

El jugador brasiler del Paris Saint Germain, Neymar Jr ha fet públic el seu suport a Bolsonaro, l'actual president de Brasil i representant de l'extrema dreta del país. Neymar ha publicat a les seves xarxes socials un vídeo en el qual balla la cançó de la campanya del president brasiler i demana el vot per l'extrema dreta.

L'astre brasiler ha respost a les crítiques a través del seu compte de Twitter, assegurant que «parlen de democràcia i de moltes coses, però quan algú té una opinió diferent, l'ataquen els mateixos que parlen de democràcia», ha publicat Neymar.

El futbolista publica aquest vídeo només unes setmanes després de sumar-se a la campanya en contra del racisme que va impulsar el seu compatriota Vinicius Jr.

Per altra banda, ara s'ha viralitzat la notícia de fa uns mesos en la qual s'explicava que la Justícia de Brasil suspenia la investigació en contra del futbolista, al qual la Hisenda brasilera demanava 35 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa dervers d'un any
Es molt difícil que una persona milionària i afortunada, tingui sentiments de solidaritat i compassió cap a les més vulnerables. Si no existissin privilegiats, no hi hauria miserables, es natural que els rics defensin i votin l'extrema dreta, el que no es normal es que ho facin els desafortunats.
Valoració:6menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Per si quedava algun dubte que són clau una educació pública de qualitat, obligatòria, i que els al·lots no s'enduguin cops al cap per encalçar una pilota...
Valoració:6menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
No s'en recorda que ell era un dels nins de favela. Gens d'empatia
Valoració:7menosmas
Per Mil.lionaris pobres, fa dervers d'un any
Cobra molts doblers, poca cultura, menys intel.ligència i gens de solidaritat. Què voleu que voti. aquest cap de carabassó?
Valoració:7menosmas
Per Barcelonista, fa dervers d'un any
Que és de curt.
jugador mediocre.
Personatge infecte.
Empegueït de que hagi passat pel Barça.
Valoració:7menosmas
Per Ferragut, fa dervers d'un any
Qui és en Neimar?
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente