muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Mallorca pretén omplir Son Moix regalant banderes i paella als aficionats

El Reial Mallorca espera un gran ambient a Son Moix per rebre aquest cap de setmana el Granada (dissabte 7 de maig a les 14.00 hores), un rival directe en la lluita per la salvació.

El club mallorquí confia que l'afició marqui la diferència i sigui clau en l'esdevenir del partit, per aquest motiu, omplirà el Visit Mallorca Estadi amb 10.000 banderetes i ha organitzat la rebuda de la plantilla a l'estadi a les 12.15 hores i una paella gratuïta al voltant de Son Moix a les 13.00 hores.

El Mallorca es juga la permanència a falta de quatre jornades i rebrà un rival directe al qual només treu un punt d'avantatge.

Des del club coneixen la importància del duel, per aquest motiu, ja han començat la setmana anunciant el partit com si fos la seva «Champions League» i estan fent tot el possible per tal que les grades de Son Moix siguin plenes i es visqui un ambient festiu que ajudi a la plantilla a aconseguir els tres punts. Tres punts que poden ser decisius d'aquí a quatre jornades i sapiguem en quina categoria jugui el Reial Mallorca la temporada 2022/23.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.