• Màx: 17°
15°

El Barça venç, convenç i diu «no a la guerra»

El FC Barcelona serà aquest divendres en el sorteig dels vuitens de final de la Lliga Europa després d'atropellar el Nàpols en el seu estadi anomenat Diego Armando Maradona.

Abans de començar el partit, els jugadors dels dos equips varen desplegar una pancarta amb el missatge 'Stop the war'.

El Barça va fer un dels millors partits de la temporada, justament contra un dels rivals de més entitat amb els quals s'ha topat.

El conjunt de Xavi Hernàndez va dominar i sotmetre el conjunt napolità i va exhibir un futbol molt proper a l'ideal del seu actual entrenador.

El conjunt català va derrotar l'italià per un contundent 2 a 4 (1-3, al descans), amb gols de Jordi Alba (minut 9), Frenkie De Jong (minut 13), Insigne de penal (minut 23), Piqué (minut 45), Aubameyang (minut 59) i Politano (87).