cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Nit històrica per a l'Atlètic Balears que segueix a la Copa seixanta anys després

Nit històrica per a l’Atlètic Balears que sotmet al Getafe (5-0) i passa a setzens de final de la Copa del Rei seixanta anys després.

Dos gols de Pedro Orfila a la primera part i tres més de Dioni, Manel i Vinicius Tanque a la segona sentencien el partit a favor dels locals a l’Estadi Balear.

Els mallorquins ja s’avançaren en el marcador en el minut sis de joc, després d’un córner que rematava el capità Orfila. Això, sumat a l’expulsió del central, Cabaco, a la mitja hora de joc, posava el partit de cara pels ‘balearicos’.

El conjunt blanc-i-blau no va arribar a patir en cap moment, de fet, va posar contra les cordes al Getafe que sortí golejat de la Via de Cintura.

El sorteig de la següent ronda de la Copa del Rei es celebrarà el divendres 17 de desembre a les 12.30 hores. Aquesta vegada ja hi participaran els quatre equips que disputaran la Supercopa d’Espanya, el FC Barcelona, el Real Madrid, l’Atlético de Madrid i l’Athletic Club.