algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Messi guanya la seva setena Pilota d'Or

La gala France Football 2021 ha tengut un clar toc blaugrana. Lionel Messi ha guanyat la seva setena Pilota d'Or per la temporada passada amb el FC Barcelona i haver guanyat, a la fi, la Copa Amèrica amb l'Argentina.

La Masia ha guanyat les dues Pilotes d'Or. El 10 ha estat el gran protagonista del vespre, però no l'únic. Alexia Putellas, jugadora del Barça femení ha guanyat la Pilota d'Or que la reconeix com la millor jugadora del planeta. La catalana va guanyar el triplet amb el Barcelona la temporada passada i enguany s'ha convertit amb la primera jugadora del Barça en obtenir el guardó. A més, ha estat la primera catalana a rebre aquest premi.

Gianluigi Donnarumma ha estat anomenat el millor porter del món, i Pedri també ha rebut el premi anunciat la setmana passada, el 'Golden Boy' com a millor jugador menor de 21 anys.

Una de les novetats de la gala d'enguany ha estat el premi a millor club de l'any. El guardonat ha estat el Chelsea, després de la seva victòria a la final de la Copa d'Europa contra el Manchester City de Pep Guardiola. A més, el seu equip femení va guanyar la Primera Divisió anglesa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.