algo de nubes
  • Màx: 12.83°
  • Mín: 7.77°
13°

Una victòria per continuar alenant

El Reial Mallorca necessita guanyar avui el Reial Betis (22.00 hores) per mantenir les esperances de salvació. Manzano haurà de reconfigurar la defensa després de les expulsions la jornada passada de Ximo i Fontàs

21016
Al desembre, el Mallorca va trencar contra el Betis una ratxa de 14 partits sense guanyar. | JAVIER DIAZ

Només serveix la victòria. Al Reial Mallorca no li val res més avui davant el Betis a l'Iberostar Estadi (22.00 h) si vol conservar mínimes esperances de salvació amb vista a les dues darreres jornades de Lliga. Els de Gregorio Manzano tractaran de tancar d'una vegada la bretxa defensiva per evitar "morir dessagnats", com indicà dissabte el tècnic, i poder plantar cara així a un conjunt andalús que ve a Palma amb la mirada posada en els llocs europeus de la classificació. Una victòria no canviarà res, immediatament, en la complicada situació del Mallorca. A sis punts del Depor i la salvació, els tres punts en joc no basten als vermells per sortir del descens, però sense ja no hi haurà possibilitats de continuar lluitant.

El Mallorca, que no guanya des de fa cinc jornades, quan es va imposar al Celta (1-0), ha deixat escapar una oportunitat rere una altra fins a arribar al fil de l'abisme. És cert que l'equip palmesà s'ha vist perjudicat per algunes decisions arbitrals, però això no és excusa quan el bagatge de tota la temporada es resumeix en tan sols set victòries -és el que menys n'acumula a la Lliga juntament amb el Deportivo- i 70 gols en contra, pitjor que qualsevol altre conjunt en la competició.

Manzano, que no podrà disposar per a aquest duel dels sancionats Andreu Fontàs i Ximo Navarro, ambdós expulsats a San Mamés, haurà de tornar a reconfigurar la línia defensiva. Kevin i Bigas, que sembla recuperat de la lesió que l'ha deixat fora els darrers partits, són, a priori, els recanvis naturals, encara que Nunes també podria tornar a l'equip titular.

El tècnic vermell, que coneix el perill ofensiu dels verd-i-blancs, intentarà plantejar un matx en el qual el Mallorca pugui cercar el triomf sense descuidar mai l'esquena. Per això, és probable que mantingui el trivot en lloc d'apostar per dos davanters d'inici.

Així les coses, i sense conèixer encara la convocatòria, l'onze més probable del Mallorca és el format per Aouate a la porteria; Hutton, Geromel o Nunes, Bigas i Kevin en defensa; Martí, Tissone i Pina en el centre del camp, i Giovani, Víctor i Hemed com a homes més avançats.

El Betis arriba a Palma amb la motivació de deixar pràcticament certificada la classificació europea. Els seus principals rivals pel setè lloc de la classificació -Getafe i Sevilla- caigueren dissabte, fet que permetria als verd-i-blancs aconseguir un matalàs de sis punts respecte del Rayo Vallecano, que ara és vuitè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.