algo de nubes
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 12.03°
17°

Atordits i amb la crisi allotjada al vestidor

22434
Pereira protagonitzà una agra discussió amb el cos tècnic al final del duel davant el Valladolid. | Ricardo Ordóñez

El Mallorca ha acabat la primera volta de la Lliga atordit i amb un dels seus pitjors registres en la primera meitat del campionat d’ençà del seu retorn a la màxima categoria: 17 punts. Per si fos poc, la dolorosa derrota que patí l’equip dissabte davant el Valladolid ha obert la porta del vestidor perquè la crisi de joc i resultats s’amplifiqui i s’hi allotgi amb la manca de confiança d’una part del grup vers els mètodes i la proposta de l’entrenador, Joaquín Caparrós. Tot això enmig d’una guerra institucional que ha deixat el club amb un president en funcions i un vodevil que es repeteix periòdicament al consell d’adminnistració entre les dues faccions que hi ha enfrontades.

El tècnic d’Utrera encengué la polèmica quan en la roda de premsa posterior a la desfeta al José Zorrilla assenyalà Michael Pereira com un dels culpables de la derrota per la manca de professionalitat i entrega. “M’he equivocat amb el canvi de Pereira. Els futbolistes han de sortir amb una altra mentalitat”, lamentà el tècnic, qui no explicà l’enfrontament que havien protagonitzat ambdós dins el vestuari del Valladolid.

Segons s’indicà des de diferents fonts, el francès va retreure l’absència d’una proposta futbolística per aconseguir la victòria al tècnic (“No jugam a res”, li etzibà), fet que, com és normal, no agradà gens a l’entrenador ni al seu cos tècnic.

Aquesta situació no fa més que deixar al descobert les reticències d’una part del vestidor amb la proposta ultradefensiva de Caparrós. Diversos pesos pesants de la caseta vermella consideren que el conjunt està capacitat per tractar d’oferir alguna cosa més que l’autobús davant la porteria i la pilotada com a sistema ofensiu.

Pensen que el discurs de pitjar que ha fet famós Caparrós d’ençà del seu desembarcament a l’Illa per fer-se càrrec de l’equip està esgotat.

A més, a tot això, s’hi ha de sumar el descrèdit que ha suposat per diversos efectius de la plantilla la titularitat del darrer a arribar, Toni Luna. Amb només dos entrenaments amb els seus nous companys, el jugador cedit pel Sevilla ocupà la titularitat contra el Valladolid i deixà clar que el tècnic considera que el nivell existent al planter no és suficient per encarar el repte de la permanència.

Aquest escenari ha deixat la institució i l’equip en un estat d’atordiment preocupant. A la gespa, l’actitud que demana l’entrenador no és suficient per encadenar una ratxa de resultats que permeti allunyar els llocs que duen a liinfern, mentre que a la planta noble no s’albira un armistici que centri el focus en el que és important: la pilota.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 11 anys

EnPereira és un mal criat. És necessari que qualcú li digui les veritats.

Valoració:0menosmas
Per Balearico, fa mes de 11 anys

Visca el Balearessss

Valoració:-2menosmas
Per Joan Ramon, fa mes de 11 anys

En Caparrós te la mala costum de ficar-se en jardins equivocats. No es pot dedicar a intervenir en assumptes que no son de la seva competencia (com es ara la batalla institucional) ni pot menysprear en públic un jugador seu, entre altres coses perque devalua el patrimoni del club.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente