algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 7.61°
16°

“És el millor equip que he vist mai”

Guardiola: “Ja en tenim quatre... com els grans”

L'entrenador del Manchester United, sir Alex Ferguson, confessà que el FC Barcelona "és el millor equip" que ha vist mai al llarg de la seva extensa carrera i el "millor club d'Europa, sens dubte".

"Havíem preparat bé el partit i ho hem intentat, però, amb el seu futbol, amb les seves passades, et deixen atònit. Amb algú com Rooney crèiem que podíem fer alguna cosa a la segona part, però no hi ha hagut opció. Els grans equips tenen cicles i el Barcelona és el millor d'Europa, no hi ha cap dubte. Quant durarà? És difícil dir quin temps duraran jugadors com Xavi o Messi, però estan fruint del seu moment", va comentar.

Ferguson va admetre que aquest és, al llarg de la seva història a les banquetes, "el millor equip que he conegut mai". "Ho accepto. Crec que no és fàcil, però ningú no ens ha donat una pallissa així. S'ho mereixen perquè han jugat d'una manera brillant. Que gaudeixin del seu futbol", va aconsellarel tècnic.

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, no podia evitar mostrar l'emoció. Tal com va explicar, "fa quatre dies no teníem cap Copa d'Europa i ara en tenim quatre", comentà. "Fa quatre dies no teníem cap Champions i ara ja disposam de quatre. Vull manifestar la meva gratitud i admiració als jugadors que ho estan aconseguint", digué.

El tècnic es mostrà orgullòs del joc dels seus i afirmà que l'equip havia disputat una final fantàstica. "El meu conjunt ha jugat una final extraordinària. El Manchester també es mereixia ser a la final i va tenir les seves opcions", va destacar. A més, va afegir que "estam molt contents per com ha anat, el Manchester és un dels grans".

Respecte del detall de deixar aixecar la Copa a Abidal, Guardiola assenyalà que fou decisió de "Puyol i de Xavi".
"Això va ser decisió de Puyol i de Xavi. És una demostració més del que entenc que som. Un jugador com Carles, que ha estat tres mesos lesionat, avui ha acceptat que jugàs Abidal. Ha tingut aquest detall de qualitat humana, perquè sense això la qualitat en general no surt", assegurà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.