nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

“És l'hora d'apostar per mi”

El davanter camerunès del Reial Mallorca, Pierre Webó, que acaba el contracte el dia 30 de juny del 2012, es mostra disposat a canviar d'aires aquest estiu si el club no li ofereix una renovació per tres temporades i assegura que li agradaria continuar sota les ordes de Michael Laudrup

125890
Pierre Webó oferi ahir una roda de premsa. | FOTO MONSERRAT

El davanter camerunès del Reial Mallorca, Pierre Webó, exigeix renovar per tres anys si realment el club vermell pretén disposar dels seus serveis durant la pròxima campanya. L'internacional africà, que enguany ha estat el màxim golejador de l'equip amb 11 dianes i ha completat la seva millor temporada a l'Illa des de que fitxà pels vermells en el curs de 2007/08, sap que en aquests moments té la paella pel mànec i vol evitar per tots els mitjans haver de passar un estiu com el de l'any passat. Webó té contracte amb el Mallorca fins al 30 de juny del 2012, però sap que ara per ara és un futbolista ben valorat i que el Mallorca podria rebre un bon preu pel traspàs si decideix prescindir dels seus serveis abans de setembre perquè, en cas contrari, el futbolista podria fer les maletes en acabar el proper campionat que ve sense que el club vermell veiés ni un sol euro.

D'aquesta manera, l'ariet mallorquinista comentà ahir, en una roda de premsa, que "aquest estiu es presenta clau: o el Mallorca aposta per mi o no em quedarà més remei que anar-me'n a un altre equip. Ara estic en el mercat, i no precisament perquè el Mallorca vulgui desfer-se de mi. La gent ara em mira amb uns altres ulls. Sé que em queda un any més de contracte, però per l'edat que tenc ja no puc especular amb el meu futur. Cal prendre decisions importants, perquè no vull viure un estiu com el de 2010. El club m'ha d'aclarir què vol fer amb mi. És l'hora d'apostar per mi."

Webó, de 29 anys, reconegué que la relació amb el vicepresident i màxim accionista de l'entitat, Llorenç Serra Ferrer, és bona i es mostra obert al diàleg i a negociar, però també assegura que ha arribat a un punt de la seva carrera "en què és hora de començar a mirar pels meus interessos i pels de la família" i, per aquest motiu, expressà el desig d'acceptar l'oferta que li doni més estabilitat en les pròximes campanyes. Dit això i en demanar-li per quants d'anys li agradaria renovar, afirmà categòricament que "per tres".

A continuació, el futbolista recordà el compromís total amb l'equip i es congratulà de les oportunitats que Michael Laudrup li ha donat al llarg del campionat. "Enguany, les lesions m'han respectat i he deixat fins a la darrera gota de suor per ajudar l'equip. Estic molt content d'haver marcat 11 gols. Sempre he dit que la meva idea era arribar a aquesta xifra de gols en cada Lliga, però en els anys anteriors em faltà continuïtat. Les onze dianes que he aconseguit són a la vista i vull agraïr la confiança del míster".

De la mateixa manera, Webó revelà que, al marge d'haver estat a punt de sortir del Mallorca durant la pretemporada passada, quan Laudrup no comptava amb ell, també havia rebut ofertes per canviar d'aires en el mercat d'hivern i que les rebutjà "per no deixar tirada la plantilla". Així, assegurà que, tot i que el principi la relació amb el tècnic no era bona, actualment no hi té cap problema i que, fins i tot, "m'agradaria que fos el meu entrenador tots els anys que em queden de carrera".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.