algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Aouate: “Estic seguríssim que ens salvarem”

El porter israelià mostrà el convenciment en les capacitat de l'equip. Digué que Michael Laudrup els demana “molta tranquil·litat”

"Estic seguríssim que ens salvarem". Amb aquest absolut convenciment s'expressà Dudú Aouate. El porter israelià no mostrà ni un bri de dubte en què l'equip aconseguirà la permanència per quinzena temporada consecutiva a la Primera Divisió. En la mateixa línia que s'expressaren Pep Lluís Martí i Nunes, Aouate recordà que "no ens hem de fiar de cap altre partit", ja que, com ell mateix va dir, "si hagués d'apostar, apostaria tot el patrimoni que he acumulat durant aquests anys que guanya el Saragossa a Llevant".

Qüestionat per com els ha demanat Laudrup que afrontin el vital duel davant l'Atlètic de Madrid, l'israelià destacà que l'únic que els ha recomanat és que estiguin "molt tranquils". "Ens ha demanat que ens posam molt tranquils, perquè la pressió i l'ansietat no ens ajudaran", i afegí que "encara no hem plantejat l'estratègia del partit".

Auoate transmeté el sentir d'un vestidor que sap que es troba davant el partit més important de la temporada. Així, assegurà que a les casetes es respira un ambient de "molta responsabilitat". "Al vestidor hi ha molta responsabilitat. Estam davant el partit més important de la temporada. Depenem de nosaltres, estam mentalitzats i segur que sortirà bé", aventurà.

Una de les causes que Aouate assenyalà com a la responsable d'aquesta situació són les actuacions fora de l'Illa. L'israelià no dubtà d'assumir que l'equip "no ha estat bé fora de casa". Tot i això, el porter recordà que "mai a la història de la millor Lliga" un equip amb 44 punts no havia estat salvat a la darrera jornada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.