algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Barcelona es prepara per a la festa

Un autobús descobert recorrerà els carrers de la ciutat fins a arribar al Camp Nou. Hi ha 18 ferits i 17 detinguts per la celebració a la font de Canaletes

La ciutat de Barcelona celebrarà avui una festa per rebre els vigents campions de Lliga. El FC Barcelona ha preparat una rua per la capital catalana per celebrar la consecució del campionat per tercer any consecutiu. El passeig triomfal, que portarà l'equip blaugrana pels carrers del barri de les Corts i sortirà i acabarà al Camp Nou, s'iniciarà previsiblement a les 19.30 hores.
Serà aleshores quan la primera plantilla surti en autobús descobert pel carrer del Riera Blanca i passi per l'avinguda de Madrid, la d'Entença i la travessera de les Corts per a tornar a l'estadi cap a les 21.00 hores, on una hora més tard es preveu que acabi la celebració. Una vegada dins el recinte blaugrana, el conjunt dirigit per Josep Guardiola hi farà l'habitual volta d'honor i els capitans i jugadors es dirigiran a l'afició en un acte que acabarà amb un muntatge piromusical.

Els accessos del Camp Nou s'obriran a les 18.00 hores perquè els aficionats que ho desitgin puguin gaudir, de franc, de les diferents propostes organitzades pel club. Així, per amenitzar els prolegòmens de la festa, hi haurà una actuació del grup infantil Macedònia, com també activitats familiars com un xutòmetre, un 3x3 de futbol i un taller de perruques, entre altres iniciatives, a la zona de l'esplanada de tribuna.

Damunt la gespa hi tindran lloc les actuacions musicals dels grups Pirat's Sound Sistema, Lexus, Time&Essence, Marcos Llunas, The Gruixut's, Dr. Calypso, Teràpia de Shock i Obrint Pas, just abans que comenci la bauxa amb els protagonistes del dia.

18 ferits a Canaletes

La celebració del títol de Lliga del FC Barcelona acabà dijous de matinada amb 18 persones ferides, cinc de les quals hagueren de ser traslladades als hospitals de la capital catalana, tot i que amb pronòstic lleu, llevat d'un, més greu. A més, el Servei d'Emergències Mèdiques va haver d'atendre un agent de la Guàrdia Urbana i quatre mossos d'Esquadra.

Unes 12.000 persones es varen concentrar al centre de Barcelona, entre la plaça de Catalunya, les Rambles i els carrers adjacents, per brufar la tercera Lliga consecutiva del Barça en concentracions que es desenvoluparen majoritàriament amb normalitat i civisme i sense incidències destacables, assenyalaren els Mossos.

Tot i això, els seus efectius i els de la Guàrdia Urbana arrestaren 17 persones, sobretot per desordres públics, informaren fonts del cos policial, durant una nit en què s'impedí la introducció de botelles, bengales i petards a l'àrea on s'aplegaren els aficionat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.