cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

L'hora de fer-se respectar

El Reial Mallorca rep avui el Vila-real amb l'objectiu de saciar les ànsies de revenja de l'afició i arribar als 45 punts

125652
Aficionats mallorquinistes esperant l'arribada del Vila-real. | Jaume Lladó

El partit més esperat per l'afició aquesta temporada ja ha arribat. Avui, a l'exòtica hora de les 12.00 del migdia, el Reial Mallorca i el Vila-real s'enfrontaran a l'Iberostar Estadi en un matx en què el mallorquinisme vol passar comptes amb el club de Castelló. L'equip groc, instigador i beneficiat de l'expulsió del Reial Mallorca a la Lliga Europa, arriba a l'Illa curiosament pocs dies després d'acomiadar-se de la competició que els barralets es guanyaren el dret a disputar l'any passat al terreny de joc. Els jugadors tindran avui una motivació extra per fer-se respectar a la gespa.

L'afició vermella s'ha bolcat amb el seu equip per a la ocasió. Les penyes s'han encarregat de preparar atractius suficients per fomentar l'afluència del públic a Son Moix, tot i l'experimental horari. Hi haurà coca de trempó i es repartiran camisetes commemoratives per rebre el conjunt que anomenen "trampós". Ahir migdia, prop de cinquanta seguidors vermells, amb pancartes, bufandes, camisetes del Mallorca i alguna del Porto, esperaren durant més de dues hores l'arribada del Vila-real a l'aeroport de Son Sant Joan per propiciar a l'expedició visitant una bona xiulada. Els de Castelló esquivaren el "comitè de benvinguda" sortint per una porta diferent a la prevista. Els seguidors barralets tenen avui l'oportunitat de fer-se respectar.

Revenja per la permanència

Malgrat el sentiment de rancor cap al Vila-real, els jugadors del Mallorca tenen molt clar que les principals raons per cercar la victòria es troben en la taula de classificació. La derrota del cap de setmana passat a Santander, combinada amb la victòria d'una important part dels equips que lluiten per la permanència, ha posposat una setmana més l'ansiada tranquil·litat. Sembla que enguany serà un any d'excepció i, amb els actuals 42 punts, els vermells no es poden creure salvats.

El Reial Mallorca té dos contratemps importants per al partit d'avui: les baixes d'Aouate i Tejera. Lux serà l'encarregat de suplir el porter israelià, home clau en l'esquema de Laudrup, que el passat cap de setmana es fracturà la cara. L'argentí intentarà continuar amb la bona imatge mostrada durant l'estona que jugà al Sardinero. Tejera, amb un esquinç al genoll, és una altra de les baixes importants a causa de la confiança que ha rebut en aquesta segona volta. Per altra banda, Pereira podria tornar a l'onze després dels símptomes de recuperació que mostrà diumenge passat. El jove jugador francès, que va perdre l'enginy mostrat durant la primera volta a causa d'una lesió, podria aprofitar els dubtes que Aki genera en partits complets o la irregularitat de Castro per tornar a ser un home important en aquest darrer tram de campionat. Pau Cendrós també podria tornar a l'onze després de viure dos duels a la banqueta. Tot i que Laudrup defensà divendres Joao Víctor al lateral dret, cal recordar que els dos gols que la setmana passada aconseguí el Racing de Santander arribaren per la seva banda.

Un equip cansat i ferit

El Vila-real arriba a Mallorca després de fer un gran esforç dijous per intentar remuntar, sense sort, l'eliminatòria de semifinals de la Lliga Europa davant el Porto. Els jugadors grocs no arribaran a gaudir de les 72 hores de descans. Borja Valero tornarà al camp on més ha crescut com a futbolista, però sembla que l'afició no perdonarà les seves declaracions de l'estiu passa sobre l'afer UEFA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaumet barralet, fa mes de 12 anys

Tofol, que ets del vilarreal? T'equivoques, el mallorca no hagues denunciat, guanyam ses coses dins és camp, a més varen quedar a sa lliga septims.

Valoració:-1menosmas
Per Cristófol, fa mes de 12 anys

Si el Mallorca hagués guanyat els partits clau fa unes setmanes, no hauria de patir tant. Per altra banda, el Vila-real va fer lo que per llei tenia dret, o vos pensau que el Mallorca no faria el mateix si hagués estat al seu lloc? Au vinga, no siguem tan hipòcrites, per favor!

Valoració:1menosmas
Per rics i senyorets, fa mes de 12 anys

Que pregunten a los acreedores si la culpa de que el Mallorca les deba 36 millones es del Vila-real...

Valoració:1menosmas
Per pep, fa mes de 12 anys

Los errores de unos pocos señoritos los hemos pagado los abonados,desde un principio ya se sabia que iriamos a las competiciones europeas.Basta ya de charlotadas.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente