algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Contundent victòria de l'Andratx

El líder de Preferent no es va deixar guanyar per la pressió i va castigar el Murer amb una gran golejada

43206
Els homes de l'Andratx, amb uniforme blau, no varen donar gaires oportunitats als rivals. | Ferran Aguiló - N. Rincón.

El partit d'ahir que enfrontava l'Andratx amb el Murer finalitzà amb una victòria rodona dels primers, que així, amb una contundent golejada al Murer, respongueren a la pressió del seu lideratge.
Als deu minuts de l'inici del partit els andritxols ja tenien el marcador ben definitit gràcies als gols de Ramón, al minut 5, i Roqui, que travessà la xarxa rival en el minut 10.
La primera part fou positiva pel bon joc, amb qualitat, per les dues bandes, però els homes del conjunt andritxol varen estar més incisius i també varen aprofitar millor les seves ocasions. Abans de finalitzar la primera meitat del partit, concretament en el minut 35 de joc, l'Andratx aconseguia sumar un altre gol, en aquesta ocasió per mediació de Sebas, qui fou el jugador del partit.
En la segona meitat del matx, i amb tot resolt per un pletòric Andratx, el matx va perdre tant en qualitat com en intensitat. El Murer mostrà les seves males maneres i aixó tingué com a resultat que dos dels seus jugadors, Fornés i Capó, fossin expulsats per doble amonestació i amb només cinc minuts de diferència.
L'Andratx, molt ben posat al terreny de joc, no donà gaires ocasions als davanters del Murer, impotents davant el treball de l'alineació local. És un fet que la defensa andritxola se mostra molt ferma en tots els partits i es pot dir que es un líder ben just de la categoria Preferent d'enguany.
Pocs minuts abans d'acabar el partit, el jugador andritxol Sebas tornà a travessar la xarxa rival fins a dues vegades més, concretament als minuts 84 i 86. Foren dos gols amb els quals el jugador pogué completar un hat-trick que, com el triomf del seu equip, fou un plaer per a l'afició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.