INDEPENDENT: Juan (2), Guillem (2), Castillo (2), Juandi (2), Héctor (2), Pedro (2), Joseca (2), David (2), Xisco Fernández (2), Xisco Moranta (2) i Adriano (2).
POLLENÇA: Bruno (2), Alzamora (2), Aroca (2). Bernat (2), Martí (2), Martorell (2), Luis (2), Joan Ignasi (2), Maxi (2), Castanyer (2) i Dani Torres (2).
Llorenç (2) per Martí, Àlex (2) per Joan Ignasi i Jaume Cabot (2) per Dani Torres.
GOL:
1-0: minut 89, Àngel.
ÀRBITRE: Jaume Buades Umbert (1). Amonestà amb targeta groga els jugadors locals Pedro i Adriano, i els visitants Alzamora, Aroca i Martí.

S'Horta 1
Alaró 1

S'HORTA: Biel (2), Manu (2), Sergi (2), Cristian (2), Alexis (2), Héctor (2), Nacho (2), Benji (2), Pablo (2), Fernández (2) i J.. Marc (2).
Pere (2) per Nacho i García (2) per Benji.
ALARÓ: Emilio (2), Torres (2), Adrià (2), Javi (2), Amengual (2), Manu (2), Sergio (2), Fede (2), J.L. (2), Diego (2) i Guasp (2)..
Muntanet (2) per Fede i T. Amengual (2) per Sergio.
GOLS:
1-0: minut 14, Benji.
1-1: minut 82, Torres.
ÀRBITRE: García del Sol (1). Amonestà amb targeta groga els jugadors locals Cristian, Alexis, Héctor i Fernández; i els visitants Torres, Javi i Guasp. Expulsà per doble amonestació els jugadors visitants Sergio, en el minut 80, i Amengual, en el minut 76.

Son Ferrer 1
Esporles 0

El Son Ferrer, que venia de vèncer la jornada passada 0-3 l'Alaró, va sortir victoriós per la mínima ahir davant el conjunt d'Esporles en un partit amb l'arbitratge del col·legiat Francisco Javier Pino Salas. Els homes de Toni Sánchez varen efectuar un bon partit i varen dur el domini del joc durant els 90 minuts. Tot i així, es trobaren amb un Esporles fort a la part defensiva.

La ratxa del Son Ferrer és excel·lent: en catorze jornades tan sols ha conegut una vegada la derrota. Amb aquesta victòria, el conjunt de Son Ferrer se situa a la taula amb 33 punts, però caldrà esperar el resultat de l'Andratx, que juga avui a casa contra el Murer a les 16:30.