• Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Al Balears li toca remuntar (1-1)

L'equip de Gustavo Siviero, amb molts jugadors poc habituals, baixà el nivell en la segona part i li costà el triomf

ATLÈTIC BALEARS 1
C.E. SABADELL 1

ATLÈTIC BALEARS: Àngel (2), Bio (1), Aitor (1), Edet (1), Valentín (1), José (1), Aarón (1), Rafeal (1), Dani Hoyos (1), Irvin (1) i Saboia (2). Lawal (1) per Irvin, Dani Lucas (1) per Saboia i Castillo (1) per José.

C.E. SABADELL
: Oriol (1), Chapi (1), Pep Pagès (1), Robles (2), Raúl (1), Juvenal (1), Alex (1), Aitor (1), Azparren (1), Jonatan (1) i Pinilla (1). Fito (1) per Raúl, Toni (1) per Pinilla i Esteo (1) per Jonatan.

GOLS
:
1-0: minut 25, Saboia.
1-1: minut 68, Robles.

ÀRBITRE
: Gordillo Aguilar (2), assistit per García Sánchez i García Ferrer. Amonestà amb targeta groga el visitant Juvenal.

Un Atlètic Balears amb molts jugadors poc habituals va empatar ahir a un gol davant el Sabadell, resultat que l'obliga a viatjar a terres catalanes amb la missió de capgirar l'eliminatòria de Copa Federació. Els de Siviero controlaren bé la primera hora de joc, però després se'ls va acabar la benzina, fet que aprofitaren els visitants per empatar, i fins i tot gaudir d'alguna ocasió per avançar. Durant els primers 45 minuts, els palmesans van ser els amos i senyors de la pilota, mentre que el Sabadell esperava ben ordenat eb el seu camp. Fruit d'aquest domini va arribar el primer gol, més bé golarro, del partit. Una bona jugada de Rafeal en el cantó dret de l'àrea rival va facilitar que Dani Hoyos col·locàs una centrada precisa que Saboia, d'esperó, va transformar en el 1-0.

Amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, Siviero va donar entrada a Lawal, i durant un quart d'hora l'Atlètic va tornar a passar per sobre dels catalans. Però de cop i volta va semblar que als palmesans se'ls havia acabat la benzina. El Sabadell va agafar el comandament del partit i en un parell d'ocasions va posar a prova els reflexos d'Àngel, que ahir va defensar la porteria blanc-i-blava. El porter juvenil no va tenir cap oportunitat d'evitar el gol dels arlequinats, que va arribar després d'una perdua de Lawal en la frontal de l'àrea. La pilota va arribar a Robles, el qual va engaltar un potent xut que entrà per tota l'esquadra de la porteria, fent inútil l'estirada del jove porter mallorquí.