muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

El Barça vol assaltar Atenes

Guardiola està en la disjuntiva d'alinear el seu millor onze o reservar alguna de les estrelles per al clàssic en un camp on els blaugranes mai han guanyat el Panathinaikos

El FC Barcelona té avui, a Atenes i davant el Panathinaikos (20.45/IB3), la possibilitat de tancar la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions davant un conjunt hel·lè que no té marge d'error i al qual només li serveix la victòria. Serà la segona oportunitat que tenen els blaugranes per tancar la seva classificació. La primera no l'aprofitaren després d'empatar a Copenhaguen (1-1) en un duel molt dur i davant un rival que va camí de convertir-se en una de les revelacions de la competició.

A Atenes, Guardiola té un dilema. A pocs dies del clàssic, el tècnic ha de decidir entre alinear els millors homes o practicar rotacions, tal com féu contra l'Almeria, quan deixà a la banqueta Gerard Piqué i Sergi Busquets i a casa Eric Abidal, afligit de problemes físics. El Barça se la juga en un camp que no li és gaire propici. Ha jugat en dues ocasions contra el Panathinaikos i no ha guanyat cap vegada. Va perdre per 1-0 en els quarts de final de la Champions (2001-02) i va empatar (0-0) en un matx de la fase de grups de la temporada 2005-06.

Al marge de decisions tècniques, Guardiola alinearà el seu equip de gala: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Villa. Per la seva banda, els grecs duen mala ratxa en aquesta edició de la Champions (0-2 davant del Copenhaguen i 0-0 davant el Rubin Kazan) i només sumen dos punts en quatre partits. El nou entrenador, el portuguès Jesualdo Ferreira, extècnic del Màlaga, intenta donar un altre aire a l'equip atenès, a base d'una major consistència en el joc i en la màxima llibertat per al davanter Dibril Cissé, que està en bona ratxa i ja acumula deu gols en els deu duels de la Lliga grega disputats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.