nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

“A Sevilla no inventarem res de nou”

Laudrup evità atiar el foc de la polèmica i assumí amb normalitat que de vegades els temes futbolístics passen a un segon pla. No ha notat “res d'estrany” en els jugadors per haver-se de retrobar amb Manzano

Tot i ser un dels partits més morbosos del calendari, Michael Laudrup no desvia la mirada del terreny de joc i va evitar entrar dins el terreny de la polèmica. El tècnic danès es va mostrar molt confiat en els seus homes per obtenir un resultat positiu de la visita del Mallorca al Sánchez Pizjuán en el que suposarà el retrobament del conjunt vermell amb qui durant cinc anys va ser el seu entrenador, Gregorio Manzano.

Així, Laudrup va explicar que ja té clar el pla que l'equip tractarà d'executar a la capital andalusa, una estratègia que serà molt similar a la que el conjunt posà en pràctica en els enfrontaments contra el Barça, el Madrid i el València. Tot i això, el danès va tornar a apartar-se del focus del protagonisme i deixà clar que "no inventarem res de nou".

"Estic convençut que farem un molt bon paper, però no crec que sorprenguem el Sevilla, perquè en el futbol està tot inventat. Ni Manzano ni jo no inventarem res. Després jugaran els futbolistes. Els entrenadors tenen una certa importància, però els més importants sempre són els futbolistes", digué. Fou un discurs ben allunyat del que oferí Manzano.

"Més o menys ja sabem com sortirem tàcticament. Després una cosa és la tàctica sobre la pissarra i l'altra sobre la gespa. És un matx en el qual podem sortir amb un plantejament tàctic que hem utilitzat en altres ocasions, però davant un equip diferent al València o al Barça. Cada un té les seves qualitats i característiques i el Sevilla també", va afegir un Laudrup que pronosticà "un bon espectacle" contra un equip que "es recupera de la derrota al Camp Nou".

"No passa res"

Laudrup va evitar atiar el foc de la polèmica entre el Mallorca i el Sevilla i assumí amb normalitat que en determinades ocasions els aspectes futbolístics queden eclipsats per qüestions alienes a la pilota. Això no obstant, va afirmar que durant la setmana no ha notat "res d'especial" entre els jugadors pel fet d'haver-se d'enfrontar amb el seu extècnic.

"Hi ha setmanes que es parla d'altres coses que no són estrictament futbolístiques, però no passa res. Allò que hem de fer és preparar-nos per un partit de futbol entrenant". A més, va afegir que "l'equip ha entrenat bé, però no he notat res d'estrany entre els jugadors. De tota manera, no et puc garantir que entre ells ho hagin discutit més", va destacar el tècnic.

El preparador danès destacà que els quinze punts que acumula l'equip li permetran viatjar a Sevilla sense l'obligació "d'atacar". "Aquest marge de punts ens permet anar a Sevilla sense obligació d'atacar i atacar per guanyar. De tota manera, tampoc no hem de defensar gaire enrere", apuntà.

Laudrup va mostrar els dots diplomàtics quan va ser qüestionat sobre Manzano, encara que, segons el seu parer, el Sevilla no estava en una situació tan delicada com per canviar d'entrenador.

"Tenc moltíssim respecte per Manzano i la seva trajectòria com a tècnic. Ha arribat en un moment estrany a Sevilla, perquè tampoc no estaven tan malament. Normalment es fan canvis d'entrenador quan estan fatal", va observar.

Tots els efectius, a disposició del tècnic

Michael Laudrup té tots els efectius a la seva disposició per preparar el partit de diumenge contra el Sevilla. La incorporació a la feina de Dudu Aouate, després del seu compromís internacional, ha completat el grup.

Aquest fet tornarà a obligar el tècnic danès a deixar fora de la convocatòria set futbolistes, una situació que no li agrada. Tot i això, Laudrup afirmà que en el mercat d'hivern no s'obligarà ningú a sortir del club. "Hi ha gent que pensa que hauria de jugar més, però som una plantilla de 25. Allò que et puc dir és que aquí no es farà fora ningú".

Laudrup explicà que tenir una plantilla tan àmplia provoca situacions com la que ha viscut Víctor Casadesús en els dos darrers partits, en els quals no ha anat convocat, ja que només es pot endur set reserves.

"Pot passar que un jugador sigui titular un diumenge i al següent no hi estigui convocat. Hi ha hagut casos com el de Pau Cendrós, perquè només em puc endur set de reserva", indicà l'entrenador vermell, qui té dubtes sobre si Gonzalo Castro recuperarà la titularitat o si N'Sue i Pereira continuaran a l'onze.

"El dubte que tenim és si Castro aguantarà els noranta minuts, però durant la setmana ha entrenat bé. N'Sue i Pereira ho han fet molt bé; per tant, tenim tres jugadors per cobrir dues posicions", explicà l'entrenador, el qual reconegué que es continua sondejant el mercat, encara que va ser clar a l'hora d'afirmar que si ve algú al mercat d'hivern "serà per millorar el que tenim, no per tenir més jugadors".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.