algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un agent denuncia que Laporta “robà” al Barça 8,2 milions d'€

Tutumlu afirmà que l'exdirigent es va apropiar també d'una part dels doblers que havien de cobrar homes com Etoo i Messi per acudir a un clínic

43872
Laporta en la roda de premsa d'ahir. | ALBERT GEA

L'agent de jugadors Bayram Tutumlu va denunciar ahir que l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta "va robar" al club 8,2 milions d'euros i que "va estafar els seus propis jugadors" en embutxacar-se determinades quantitats que els haurien correspost en un acord que va firmar l'abril de 2008 amb dirigents de l'Uzbekistan. Segons Tutumlu, va ser ell que va posar Laporta en contacte amb un magnat uzbek, Miraldil Djalalov, amb qui va tancar, per 5 milions d'euros, un acord pel qual el Barça disputaria dos partits amistosos amb el Budyonkor i enviaria a aquell país diversos dels seus jugadors perquè participassin en un clínic promocional. "Laporta va cobrar una comissió de 3 milions d'euros que va rebre mitjançant una transferència a un compte del seu despatx d'advocats (Laporta & Arbós) del BBVA des d'un banc suís", va denunciar ahir Tutumlu en roda de premsa.

L'agent de jugadors, d'origen turc, ha posat una demanda a Laporta que ja ha estat admesa a tràmit. En el document reclama el deu per cent dels negocis que l'exdirigent suposadament va fer a l'Uzbekistan, ja que sosté que ell hi intervingué perquè fructificassin. Tutumlu va anar més enllà en denunciar que els jugadors Etoo, Messi, Puyol i Iniesta -a part de Cesc (Arsenal) i Cristiano Ronaldo (llavors al Manchester)- van acudir a l'Uzbekistan cobrant molt menys del que s'havia acordat, i que el dirigent es quedà amb la diferència.

L'expresident denunciarà Rosell, KPGM i el Marca

Joan Laporta va anunciar ahir que ell i bona part de la seva antiga junta directiva emprendran accions judicials contra els actuals dirigents del club, la companyia auditora KPMG i el diari Marca. Laporta va dir que s'ha vist obligat a emprendre aquest tipus d'accions judicials "davant les maniobres indecents existents" per perjudicar les seves aspiracions polítiques. La demanda, segons Laporta, ha estat admesa a tràmit pel jutjat de primera instància número 30. "S'ha vulnerat el dret d'informació dels compromissaris", digué.

També ha presentat una demanda judicial perquè sigui "exhibida, dipositada i lliurada" l'auditoria preventiva ordenada per la junta directiva de Sandro Rosell. "Que no va ser lliurada als socis compromissaris ni tampoc no se'ns ha facilitat", va destacar. L'expresident del Barça ha presentat una tercera demanda, en aquest cas de rectificació, contra el diari Marca. "Van publicar que el meu bufet d'advocats havia cobrat comissions il·legals. Se'ls va demanar per burofax una rectificació i no hem tingut resposta", agregà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VAYA, VAYA AQUI NO HAY PLAYA, fa mes de 13 anys
NO PUEDE SER VERDAD, LOS CATALANISTAS NO ROBAN
Valoració:2menosmas
Per rafa, fa mes de 13 anys
Este salio del barsa robando a manos llenas y ahora pretende hacer lo mismo con Cataluña. Lo increible es la cantidad de incautos que apoyan a este farsante populista mezcla de Jesus Gil, Berlusconi y Jörg Haider
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente