• Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Sorpresa a Stamford Bridge

El Chelsea, líder de la Premier League, va caure golejat contra el Sunderland (0-3), un resultat que permet a l'Arsenal i al Manchester United acostar-se a l'equip dirigit pel tècnic italià Carlo Ancelotti

El Sunderland va fer saltar la sorpresa a Stamforg Bridge. El Chelsea, que comptava els partits a casa per victòries i sense encaixar cap gol, va veure que el modest equip s'emportava els tres punts amb una golejada (0-3).

Amb aquesta derrota, el Chelsea va desaprofitar l'ocasió de donar un cop d'autoritat en la lluita pel lideratge, reoberta ara per l'Arsenal, que es va imposar a l'Everton, i pel Manchester United, malgrat el seu empat amb l'Aston Villa.

Els sis partits jugats fins ara pel campió a Stamford Bridge havien suposat un mal auguri per als adversaris: devuit punts de devuit de possibles. El conjunt dirigit per Steve Bruce no semblava el més indicat per posar fi a una ratxa que duia camí de rècord de deu triomfs consecutius sense veure batuda la porteria pròpia.

El Sunderland, una de les revelacions d'aquest curs, només havia guanyat un dels darrers vint-i-quatre partits disputats com a visitant. Va ser l'abril passat, davant el Hull City.

La travelada deixa el Chelsea amb una renda reduïda a dos punts, la distància a la qual ha quedat l'Arsenal després de la victòria de la mà de Cesc Fàbregas a Godison Park davant l'Everton. El defensa francès Bacary Sagna va obrir el marcador passada la mitja hora i Cesc arrodoní el triomf amb el seu gol després del descans. L'Everton retallà distàncies a través de Tim Cahill en el tram final del duel (2-1).

El Manchester United, encara invicte, només va poder treure un punt de l'estadi del Birmingham (2-2). En qualsevol cas, queda a tres del Chelsea i en la tercera posició després de veure's superats pels gunners.

Torres cau lesionat

El Liverpool va confirmar ahir que el davanter Fernando Torres podrà acudir a la convocatòria de la selecció espanyola per al partit amistós de dimecres contra Portugal, tot i tenir un esguinç de lligament en un turmell. L'atacant dels reds va haver de ser atès en la segona part del partit que el seu equip va perdre dissabte davant l'Stoke City (2-0), encara que en va disputar els noranta minuts. Ara correspon als metges de la selecció espanyola avaluar l'estat de Torres, segons va afirmar el club anglès.

Per mitjà de la seva pàgina web, el Liverpool informà que "l'equip mèdic del club ha estat en contacte amb els col·legues espanyols per oferir-los la darrera hora del jugador". Des d'Anfield Road, esperen que aquest contratemps no talli la ratxa del madrileny que, després d'un mal inici de temporada, havia encadenat, fins a la derrota amb l'Stoke, quatre gols en quatre partits.