algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

“No som cap amenaça, he vingut a ajudar”

L'alemany Utz Claassen prengué possessió ahir del seu nou càrrec de vocal al consell d'administració del Reial Mallorca i es comprometé a treballar per expandir la marca i la imatge del club per Europa

44386
Classen es presentà ahir a la resta de membres del consell d'administració. | Monserrat

L'alemany Utz Claassen ja és nou membre del consell d'administració del Reial Mallorca amb totes les de la llei. L'executiu teutó, que dimarts de la setmana passada féu oficial la seva entrada en l'accionariat de la Societat Anònima Esportiva balear adquirint un paquet del 10% dels títols, es presentà ahir en societat a l'òrgan de govern del club i prengué possessió del càrrec de vocal. Claassen no vol ser vist per l'afició mallorquinista com un invasor. Així, en acabar el consell d'administració, oferí una improvisada roda de premsa a la sala de trofeus de l'Iberostar Estadi, acompanyat pel president, Jaume Cladera, en la qual, com a carta de presentació, afirmà: "Som un aficionat més que també és accionista i membre del consell. No som mallorquí, som alemany nascut a Hannover, però em sent mallorquí que pensa com a europeu.

No som cap amenaça, vull ser un amic i ajudar el Mallorca". A continuació, desglossà les tres raons que l'impulsaren a invertir en el Mallorca i assegurà que "la primera és que el club té un projecte ambiciós i amb unes perspectives de futur molt interessants. La segona i la tercera són igual d'importants: per una banda, la professionalitat i els coneixements en l'àrea esportiva de Llorenç Serra Ferrer, que m'han impressionat molt; i per l'altra, l'extraordinària personalitat del president, Jaume Cladera. Estic impressionat amb la seva feina; el seu pla de reestructuració financera és clar i precís, i estic segur que a llarg termini se solucionaran els problemes econòmics".

Dit això, Claassen explicà que la seva funció dins el club serà treballar per expandir la marca i la imatge del Mallorca per Europa. L'alemany destacà en primer lloc el gran valor del patrimoni cultural, les tradicions, la història i la natura de l'Illa, i afirmà que "Mallorca és un dels llocs més atractius del món" i que, per tant, el club que la representa "té un potencial d'expansió a Europa fantàstic". "Mallorca té una molt bona connexió de vols amb moltes capitals europees i rep molts turistes. Nosaltres ens volem guanyar el cor no només dels mallorquins, sinó de tota la gent que ens visita. Mallorca com a illa ja és una marca global, molt coneguda en països com Anglaterra, Alemanya, Holanda... i si el club pot participar d'aquesta marca, jo estic segur que el Reial Mallorca també passaria a ser una marca molt atractiva". Amb l'entrada al club, Claasen no cerca protagonisme i assegura que "només som una peça més del projecte, som part de l'equip. Només vull ajudar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.