cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Preguem

La Mare de Déu del Pilar va protegir el Saragossa. No sé si l'embafada de papa ha contribuït al resultat. Quin cap de setmana! Papa per aquí, papa per allà, ara a Santiago, ara a Barcelona, ara amb el rei, ara amb ZP, ara amb Rouco... I és que no ho hi ha crisi que valgui!!!! Que té més gastar un grapadet de milions d'euros en grans escenaris, estores vermelles o papamòbils! Qui va dir crisi? Quin va parlar de pobresa? I aquestes preguntes no són demagògiques, no. Hauria de ser possible que el papa viatjàs, que visitàs ciutats, sense tanta pompa, sense tanta despesa, sense tanta tudadissa, sense estar tan allunyat del missatge evangèlic pel que fa a la pobresa.
I si la visita ha estat indignant per alguns, el partit va ser d'infart i derrota del RCD Mallorca. 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2 va ser l'evolució d'un marcador que semblava la borsa durant els darrers temps. Un penal suposà el 3-2 en un partit que ens deixà entre els deu primers de la classificació. Llàstima, però, haver perdut contra un dels pitjors equips de la Lliga, perquè de res no serveix fer bons resultats contra els grans equips si després no guanyam els petits.

I qui ha tornat gran aquesta setmana és l'exportaveu del PP al Consell de Mallorca. Bauzà l'havia fet petitíssim quan l'abandonà durant els darrers anys, just després de la imputació de Font pel cas que pretenia trobar persones que s'haguessin enriquit irregularment, el cas Pla Territorial. Bauzà abandonà Font, el va excloure de les llistes electorals, en desconfià, no cregué en la seva paraula i..., finalment, Jaume Font ha deixat d'estar imputat. I què fa ara Bauzà? Amenaçar jutges, fiscals i policies i recordar-los que ells també estan sota l'imperi de la llei. Potser Font esperava que Bauzà reaccionàs contra jutges, fiscals i policies fa mesos, quan l'imputaren, però no ara que justament l'han deixat anar!!!!

I és que Bauzà deu tenir moltes virtuts, però té una clara semblança a Gregorio Manzano: una habilitat espectacular per ficar la pota cada vegada que parla. Ara els jutges, després el Decret de mínims, més tard la Llei de normalització lingüística... Era mal de fer imitar tan bé Goyo, l'inoblidable Goyo, però aquí el tenim, és José Ramón Bauzà.

Ara el RCD Mallorca ocupa encara una posició molt còmoda a la taula classificatòria, el vuitè lloc. Un vuitè lloc que tothom hauria firmat el mes d'agost! El millor, però, és que s'ha generat confiança entre els aficionats, que la nova junta directiva té seny, que cadascú té un paper definit, que la institució funciona, que tenim un entrenador seriós, que Nadal, Serra Ferrer i Cladera són d'aquí i pensen com la gent d'aquí... Sembla que el camí es va reconduint, que el Mallorca comença a ser un club i, tot això, a pesar de les dificultats econòmiques, a pesar de la crisi de crisis, a pesar dels daltabaixos... Llàstima del temps perdut, de les penúries i del mal que, intencionadament o no, alguns han fet al club. Ara només cal esperar que els resultats acompanyin, que es trobi el finançament necessari i que qualsevol temps passat fos pitjor. Veurem si "la Pilarica", ja que no ens ha donat la victòria, ens ajuda a sortir del pou en el qual fa anys que ens vàrem ficar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.