algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La penya de Binissalem queda sense sopar

La trobada prevista per ahir es va suspendre perquè el club vol instaurar un nou protocol per a aquest tipus d'esdeveniments

Els penyistes de Binissalem quedaren amb les ganes de poder celebrar la dotzena edició del seu tradicional sopar amb membres del Reial Mallorca. El motiu fou que des del club s'ha instaurat un nou protocol que regirà aquest tipus d'esdeveniments i que la Penya de Binissalem no complia. Per poder comptar amb la presència de l'entrenador i de jugadors del primer equip vermell, el club vol que la penya organitzadora reuneixi un seguit de requisits.

En primer lloc, comptar amb un mínim de 200 assistents i que tothom pugui sopar assegut. En segon lloc, la presència d'una representació de les categories inferiors del club de la localitat on se celebri la trobada i, finalment, presentar el menú per escrit. La Federació de Penyes Mallorquinistes, mitjançant el seu president, Xisco Bauçà, va destacar que li agradaria parlar un poc més sobre aquesta decisió i arribar a un consens en el qual tothom estàs content. La Penya de Binissalem, a través del seu secretari, Toni Comas, mostrà "gran sorpresa" per aquesta nova manera de fer i posà en dubte que la professionalització de les penyes sigui el camí a seguir.
D'altra banda, des del club s'assegura que tant la Federació de Penyes com la penya de Binissalem estaven al corrent d'aquesta novetat abans de la reunió de la setmana passada entre el club i les penyes a Son Moix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.