algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Manzano envesteix Alemany

L'andalús ofereix dues entrevistes a mitjans estatals en les quals dispara amb bala contra l'andritxol. En aquesta ocasió, el tècnic també apunta contra Pere Terrassa

Si divendres passat era Mateu Alemany qui protagonitzava una roda de premsa incendiària, ahir va ser Gregorio Manzano qui va tornar a carregar contra la gestió de l'advocat andritxol en dues entrevistes en mitjans estatals. Les hostilitats de la guerra que Alemany anuncià s'han iniciat i l'entrenador andalús dispara amb bala.

A dues pàgines senceres del diari Marca, el més llegit de l'Estat, i durant una bona estona a El larguero, el programa esportiu nocturn de més audiència, Manzano va afirmar que Alemany "en cap moment" no va estar interessat a trobar una solució negociada al deute que el club mantenia amb el preparador nascut a Bailén. Així, va recordar que Alemany "l'instà" a cercar un advocat per "resoldre" la seva vinculació contractual amb l'entitat.

L'actual entrenador del Sevilla va aprofitar la palestra mediàtica per acusar Alemany "d'estar per damunt el bé i el mal", a més de recordar que la seva batalla és contra l'andritxol, no contra el Mallorca.

"Va actuar amb mala fe i pensant que està per damunt el bé i el mal", a la qual cosa va afegir que "no puc permetre que persones d'aquest tipus vagin per la vida pensant que totes les seves gestions són fenomenals en lloc de reconèixer-ho i ser humils".

Però no només acusa Alemany, sinó que Pere Terrassa també rep la seva part d'estopa. Manzano culpa a Terrassa d'ajudar Alemany a escampar "aquest enfilall de mentides".

L'entrenador va acusar Alemany de voler-se enriquir amb la venda. "Crec que volia fer el negoci de la seva vida amb el futbol. Perquè quan surt malament la venda als Martí Mingarro, els demanda i acaba venent a Serra Ferrer. Per què no ho va fer abans?", es demana.• M.R.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 13 anys
No va desencaminado,
Valoració:0menosmas
Per Corcor, fa mes de 13 anys
Manzano, el millor entrebador de la història del Mallorca, té tota la raó del món, agradi o no. Ja sabem que al Grup Serra no li ha agradat mai Manzano, que és el Miquel Barceló del futbol mallorquí,
Valoració:1menosmas
Per dimonió, fa mes de 13 anys
Esta bén clar, que només publicau les opinions que vos convenen, abans he escrit una opinió del que me semblava i com que no posava gaire bé en en Mateu ( ancara que no hi hagues cap insult) veig que la heu censurada, suposo que ell vos deu tracar molt bé, está clar que aquest tampoc ho publicareu, no es la leva intenció, ja que si els lectors no han llegit l'enterior no sabran de que va.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente