nubes dispersas
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

El futbol de ca nostra

Santanyí
El Santanyí s'imposà aquest cap de setmana a la Penya Arrabal per 4-3, un triomf molt important per continuar ben a prop de les posicions que donen dret a disputar la lligueta d'ascens. El tècnic, Damià Barceló, creu que els tres gols encaixats per l'equip es degueren a la manca de concentració. Malgrat tot, està molt satisfet d'un triomf que els permet disputar les properes jornades amb tranquil·litat.

Manacor
El president del Manacor, Rafel Sureda, està d'allò més content amb l'inici de temporada dels manacorins a Tercera Divisió. Malgrat que hi acaben d'ascendir, ocupen el tercer lloc de la taula de classificació, a només un punt del lideratge. Després de dos anys de tempesta institucional, es nota, i molt, la tranquil·litat de què gaudeix la plantilla del Manacor. Tant els joves com els veterans hi estan molt il·lusionats i a la directiva ja no pensen tant en la permanència com en la possibilitat de disputar la lligueta d'ascens. Sureda voldria donar una alegria a uns aficionats que patiren molt durant les dues darreres campanyes. Cal recordar que l'actual president de l'entitat ja ho va ser l'any 1984 i que deixà el càrrec el 1989, amb el Manacor a Segona B. Es tracta de tota una premonició.

Artà
Quique Darder, entrenador de l'Artà, respira un poc més tranquil després de la victòria de l'equip contra el Pollença per 4-2. L'Artà havia empatat durant tres jornades seguides i Darder no volia que ningú dubtàs sobre la capacitat d'uns jugadors que, encara que no cobren, tenen tota la il·lusió del món per fer un bon paper a Preferent. Tot i que Darder no vol pensar en la possibilitat de jugar la promoció per pujar i s'estima més centrar-se en cada partit, el cert és que l'Artà és segon a la taula i a només tres punts del líder, l'Andratx.

Constància
El president del Constància, Jordi Guirado, no està preocupat de l'empat dels blanc-i-blaus al camp del Sant Rafel de la jornada passada. De fet, Guirado prefereix que les travelades siguin a l'inici de la temporada, quan encara tot es pot arreglar. De fet, l'equip està molt animat i pensant en la lligueta d'ascens a Segona B.

UE Son Oliva
La Unió Esportiva Son Oliva presentarà avui, a partir de les 11.30 hores, els seus 17 equips.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.