algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Els jugadors mallorquins triomfen a les files del Barça

Carlos Carmona marcà el tercer gol del filial blaugrana en el partit contra el Tenerife i Sandra Vilanova ho féu amb el Barcelona femení

L'entramat del FC Barcelona va molt més enllà del primer equip i els mallorquins triomfaren la jornada passada en aquests àmbits.

D'una banda, Carlos Carmona marcà amb el Barça B, de la Segona Divisió, en el duel que el filial blaugrana disputà contra el Tenerife i que guanyà per 3-1. Carmona va ser un dels jugadors més destacats del seu equip i del partit i va contribuir a aquesta còmoda victòria.

Per part seva, la futbolista del Barcelona femení també ajudà amb un gol al triomf català a casa del Llevant, un rival directe a la taula classificatòria, per 1-2. A més, el conjunt blaugrana és qui comanda en la classificació de la Superlliga femenina, amb cinc victòries en cinc jornades disputades.

Lluís Sastre destacà a les files de l'Osca en el partit contra el Xerez. El vencedor fou l'equip aragonès per un resultat d'1-3, un triomf al qual Sastre contribuí de valent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.