nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
19°

Gregorio Manzano reclama judicialment 2,2 milions al Reial Mallorca

La demanda es dirigeix contra Mateu Alemany, Javier Martín Mingarro, Javier Martín Asensio, José Miguel García i Alex García

45662
L'exentrenador del Reial Mallorca reclama 2,2 milions. | FOTO MONSERRAT

La titular del Jutjat del Mercantil 2 de Palma, Encarnación González, decidirà en els pròxims dies si admet a tràmit, o, no la demanda presentada per l'exentrenador del Reial Mallorca, ara en el Sevilla, Gregorio Manzano, en contra de diversos exdirectius de l'entitat balear a qui reclama 2,2 milions d'euros. La jutge tramita en aquests moments un concurs voluntari de creditors instat pel Reial Mallorca, i haurà de decidir si prospera la demanda de Manzano en contra de Mateu Alemany, Javier Martín Mingarro, Javier Martín Asensio, José Miguel García i Alex García.

A excepció d'Alemany, que continua controlant la majoria del capital social del RCD Mallorca, encara que el té en venda, els altres van ocupar diversos càrrecs quan Manzano entrenava el primer equip mallorquinista. L'actual tècnic del Sevilla ha dirigit la seva reclamació contra persones físiques, i no davant del Mallorca, per evitar formar part de la massa de creditors del club, sotmès al concurs voluntari de creditors, l'antiga suspensió de pagaments.

L'entitat balear, ara a les mans de Llorenç Serra Ferrer i d'un grup d'inversors, deu entre 60 i 70 milions d'euros, i va ser apartada de la Lliga Europa per la UEFA a causa dels seus problemes econòmics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.