algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Futbol de ca nostra

Minut de silenci
La Federació Balear de Futbol es vol sumar als actes de condol per la desaparició de la figura de Joan Antoni Samaranch i demana un minut de silenci als clubs que tenen competició aquest cap de setmana.

Fisiomedia

El Fisiomedia Manacor, líder de la Divisió de Plata del futbol sala estatal, s'enfronta avui a les 18.15 hores amb el Jumilla Montesinos, en un partit retransmès en directe per TVde Mallorca. El duel, que es disputa al pavelló Miquel Àngel Nadal de Manacor, serà el darrer matx dels manacorins a casa abans d'afrontar la fase d'ascens a Divisió d'Honor.

Homenatge
El Joventut Sallista del Constància rebé dimecres un homenatge de l'Ajuntament d'Inca amb motiu de l'ascens a la Divisió d'Honor Juvenil de futbol. L'acte es va dur a terme al saló de plens de la Sala i va tenir la presència de la plantilla, els tècnics i els directius del club, a més de la totalitat dels membres del Consistori. Els aficionats omplien el saló esmentat per compartir la seva alegria amb l'equip. Hi assistiren Pere Rotger, batle d'Inca; Rafel Torres, primer tinent de batle; Jordi Guirado, president del Constància; i els respectius presidents dels conjunts de futbol base: Toni Cabrer, Manolo Montilla i Paco Molina. S'entregà una placa commemorativa als jugadors; a la fisioterapeuta, Petra Alomar; als dos entrenadors, Guillem Llaneras i Juanjo Rume, i al delegat,Xisco Far. En aquest acte també hi era el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard. La celebració es completà amb un sopar amb el qual l'Ajuntament d'Inca volgué obsequiar els jugadors. Com és d'esperar en una situació així, el bon ambient fou la nota predominant durant tot el temps que durà aquest merescut homenatge.

Soledat (I)
El Soledat es troba en una situació complicada, sobretot després de la gran temporada que ha fet la plantilla. L'equip palmesà, en cas de disputar la lligueta d'ascens a Tercera Divisió, no podrà pujar de categoria a causa del deute que té amb uns quants jugadors duits fa tres temporades de la Península. Aquests futbolistes varen denunciar el Soledat i fins que el club mallorquí no solucioni aquest deute amb la Federació Espanyola, no es podrà ni parlar i tot de l'ascens. Encara no és clar que puguin disputar la lligueta.

Soledat (II)
El tècnic, Toni Sánchez, intenta animar l'equip perquè no s'enfonsin arran d'aquesta difícil situació en la qual es troba el club palmesà. Sánchez està ben orgullós d'una plantilla que es va dissenyar per aconseguir la permanència i que ha demostrat que pot aspirar a molt més. L'entrenador del Soledat considera molt important per a l'orgull dels seus homes que els deixin jugar la promoció, encara que no puguin pujar.

Soledat (III)
Per la seva banda, el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, troba que la conjuntura és bastant complicada, perquè el deute es constatà després d'una denúncia de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). Malgrat tot, a Bestard li sembla bastant probable que el conjunt mallorquí pugui disputar la lligueta en el cas que es classifiqui, encara que no podrà militar a Tercera si no paga les quantitats que té pendents. Tant de bo tot se solucioni ben aviat per al Soledat.

Sancionats
Aquests són els jugadors que no podran disputar aquesta jornada per sanció: Antonio Salas (Binissalem); Ernesto García (Atlètic de Balears); Luis Aguado, Juan González i Ramón Jiménez (UEPoblera); Fernando Ramon i Llorenç Llull (Santanyí);Bartomeu Llompart i Miguel Espadas (Ferrioler); AdriàArbós (L'Arenal);Joan Gual (Llosetí); Francisco Bonilla (Sant Rafel) i Miquel Bosch (Ferreries).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.