nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Manzano no té cap oferta sobre la taula

El representant del tècnic andalús, Manuel García Quilón, nega categòricament cap acord o negociació amb qualsevol club

118136
Manzano encara no té gens clar cap on anirà el seu futur. | M. MANZANO

Com ja és sabut per tothom, el contracte que vincula Manzano amb el Mallorca finalitza el pròxim 30 de juny. Tal vegada aquesta sigui l'única dada segura que hi ha per ara, perquè els rumors col·loquen Manzano a diversos equips des de fa unes setmanes. Sevilla, València i Vila-real han estat els destins on s'ha volgut situar el futur de Manzano. Però el representant de l'andalús, Manuel García Quilón, desmentí en declaracions a dBalears "qualsevol vinculació, negociació o oferta" del tècnic per ell representat.

"Gregorio Manzano està centrat en el Mallorca i no s'ha parlat amb cap club", afirmà García Quilón. "No s'ha produït cap reunió, ni jo he cercat res. Amb la temporada que està duent a terme, ja vendran més tard les ofertes. Ara és moment d'acabar la temporada de la millor manera possible", continuà. De fet, el representant de Manzano tampoc no ha mogut peça quant a una possible renovació de l'entrenador andalús amb el Mallorca. "Ni tan sols hem parlat de renovació. L'únic segur és que ell acaba el 30 de juny. Encara no hi ha res i si ha de començar la pròxima temporada sense entrenar ho farà", explicà.

García Quilón afirmà que no ha negociat amb cap dels tres equips esmentats -Sevilla, València i Vila-real. "Com se'ns hauria d'ocórrer negociar amb equips que estan fent una gran temporada i que són en zona europea?", es demanà. "L'única cosa que he de dir sobre aquest tema és que no he parlat amb cap club pel que fa a Manzano i que no tinc cap proposta de ningú", continuà el representant. "No tenim cap urgència, perquè les presses són ben dolentes", afegí. "Si algú ha vist una reunió meva per tractar de Manzano que ho demostri", sentencià Manuel García Quilón per tancar la qüestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 13 anys
En MANZANO ja ha firmat un contracte amb el Sevilla per la propera temporada amb una duració de dues temporades a raò de 2,2 milions d`euros..........i ara jo me deman:Serà en Manzano honest i ferà lo impossible per classificar al Mallorca per la Champions?.

Visca el Mallorca !!!
Valoració:-3menosmas
Per Pep, fa mes de 13 anys
Ara voldria que el Mallorca es classsificas per a la Champions i que en MANZANO QUEDAS.Seria la millor noticia pels optimistes i manzanistes i fotuts pels que no creien en ell pero s´han hagut de rendir als seus peus.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente