algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

“La Champions no ens ha de crear pressió”

Gregorio Manzano considera que aconseguir la quarta posició ha de ser una “motivació afegida”. El tècnic considera el partit contra l'Osasuna com a “fonamental”

Gregorio Manzano no vol que els seus jugadors se sentin pressionats. La por de la paràlisi de les cames quan són tan a prop d'un objectiu espectacular -classificar-se per disputar la propera edició de la Champions- no ha d'entrar al vestidor. Per això, l'entrenador volgué llevar una mica de pes de damunt als seus homes i afirmà que classificar-se per a la Lliga de Campions ha de ser una "motivació", no "una pressió afegida".

"Més que pressió crec que el que s'hi afegeix és motivació. La pressió la tindrà el Sevilla, que no és a la quarta posició i hi vol ser, o l'Athletic, que també hi vol arribar. Després d'una feina de 32 jornades, lluitam per un objectiu molt alt, molt llépol, molt ambiciós; per tant, no ens hem de crear gens de pressió. Per aconseguir-ho, hem de mantenir la regularitat que hem mostrat a casa i a veure si dilluns no fallam", explicà un Manzano que considera que jugar dilluns "va bé" per tenir "un dia més de descans".

En referència al partit contra l'Osasuna de José Antonio Camacho, el tècnic andalús digué que és "fonamental per a les nostres aspiracions europees". "Entram a la fase final del Campionat, on tenim quatre partits a casa, que són fonamentals per a les nostres aspiracions europees, i el de contra l'Osasuna és el primer. L'hem de treure endavant", afirmà contundent.

Manzano va radiografiar el conjunt navarrès, el qual viatjarà a Mallorca amb la intenció de fermar la permanència, i explicà que "treballa els noranta minuts a una molt bona intensitat".

"Tot i que en les darreres sortides no ha tingut bons resultats, l'Osasuna és un conjunt incòmode que treballa els noranta minuts a una molt bon ritme i que disposa de jugadors importants: en banda, Juanfran i Camuñas; en punta, Aranda i Pandiani, i sobretot dos laterals amb bon recorregut i finalització de jugada", destacà el tècnic.

Manzano, que demà complirà dos-cents duels a la banqueta del Mallorca, dirigirà avui el darrer entrenament, a porta tancada, abans del partit per acabar de perfilar l'onze.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Juan, fa mes de 14 anys
Aquest partit i el del Malaga hem d´anar tots a omplir ONO ESTADI.Estic ssegur que si guanaym aquests dos partits podrem quedar quarts fins i tot tercers.A veure si els diaris en xerrren tota la setmana i que IB3 faci un programa amb uns desplegament igual a o mes gran que els del Barça-Madrid,que va ssr vergonyos.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente