cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

“Ho tenim difícil, no impossible”

El tècnic del Mallorca, Gregorio Manzano, subratlla la necessitat de mantenir cert nivell de tensió si els vermells volen ser uns ferms candidats a disputar la Champions

117896
Manzano espera que el seu equip mantengui el seu nivell. | ULTIMA HORA

El Mallorca féu una passa molt important amb la seva victòria contra el València a l'Ono Estadi, però no es pot rebaixar el nivell de concentració si els vermells volen disputar la pròxima temporada la Lliga de Campions. I el tècnic Gregorio Manzano confia que els seus homes puguin continuar treballant amb pressió tan bé com fins ara. "Ho tenim difícil, però no és impossible", afirmà. "Almanco, l'equip és en el camí de continuar lluitant per Europa, però s'ha de recordar que no hi ha res matemàticament aconseguit", explicà. "Falten set jornades per acabar la Lliga i encara hi ha molts punts en joc", afegí. "El que hem de fer és lluitar fins al darrer alè per tenir un bon final de temporada".

L'andalús es mostrà ben orgullós pel fet que la plantilla vermella "va saber aguantar contra el València la pressió dels altres resultats". "Hem demostrat que sabem competir amb pressió", indicà. Això sí, encara s'ha de veure si el Mallorca farà alguna cosa per aprovar la seva assignatura pendent aquesta temporada, que no és altra que guanyar partits fora de l'Ono Estadi. "No importa tornar a repetir aquesta qüestió", digué Manzano. "Nosaltres ja sabem sobradament que hem de millorar fora de casa, però el futbol moltes vegades no és el que desitjam, perquè els rivals també tenen les seves aspiracions", comentà. "Els punts són tots iguals", continuà el tècnic vermell. "De moment, aspiram a aconseguir a Saragossa la nostra tercera victòria fora de casa".

"Hem de visitar el Saragossa, el Deportivo i l'Athletic, i segur que en algun d'aquests partits tindrem resultats positius", indicà l'entrenador del Mallorca. Quant al duel que disputaran el València i l'Athletic de Bilbao, el de Jaén no va voler fer conjecures. "El millor resultat és que guanyem nosaltres i que en els altres partits passi el que hagi de passar", sentencià. Malgrat que es mostrà molest amb qui l'acusa de conformista, Manzano deixà de banda l'ambició en reconèixer que es conformaria de "firmar totes les victòries a casa i aconseguir tres empats fora". "S'ha de puntuar sempre i, si no es pot guanyar, el millor és empatar". Manzano també va fer referència al pròxim rival del Mallorca, el Saragossa. "És un equip molt renovat, amb 7 jugadors nous que són quasi tots en l'onze inicial", explicà.

"El seu dèficit està fora de casa, amb molts gols encaixats, però nosaltres en visitarem l'estadi, on tenen millors resultats", considerà. "A més, ells tindran tot el suport de la seva afició perquè estan lluitant per no abandonar la categoria", va afegir. "Són un equip molt bo que arrossega els resultats dolents de la primera volta de la Lliga".
I, davant la possibilitat que Gonzalo Castro sigui convocat amb la selecció d'Uruguai per jugar el Mundial, el tècnic andalús va manifestar que "Castro passa per un gran moment i seria un premi just, però és molt difícil perquè no ha anat a cap preliminar ni amistós", va valorar l'entrenador vermell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Juan, fa mes de 13 anys
Manzano,fantastic com sempre.Manzano no quedarem els quartrs,quedarem els tercers.Anims i tots al OnO ESTADI.Per cert,vaig sentir el programa de ultiima hora radio den Terrasa que es diu JUEGO LIMPIO i jo li diria JUEGO SUCIO perque son xiqueters,dolents i malpensants.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente