algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

El futbol de ca nostra

Eleccions (I)
Després d'un temps d'incertesa, el president de la junta gestora de la SE Eivissa, Andoni Valencia, ha anunciat la convocatòria d'eleccions per elegir una nova directiva o dissoldre's definitivament. I és que al club de Vila no albiren solucions per a l'extrema situació econòmica en què es troba l'entitat. Després de l'aparició de l'empresari italià Antonio Stinà, que gairebé duplicà el deute del club i davall el paraigua del qual s'havia de regenerar l'entitat, les solucions proposades per un altre empresari transalpí, Emanuele Maffezzoni, han quedat en simples promeses. Aquest darrer pretén convertir-se en el president de l'Eivissa, encara que de moment no ha complert res del que anuncià. Per exemple, el dipòsit d'1,2 milions d'euros en una sucursal bancària eivissenca que el mateix Maffezzoni anuncià que havia realitzat la setmana passada.

Eleccions (II)

Tal com va afirmar Valencia, tenen "el ferm propòsit de donar continuïtat al propòsit de convocatòria d'eleccions del club", d'acord amb el que s'havia previst abans de l'aparició d'aquest nou actor en el serial eivissenc anomenat Maffezzoni. Del deute de l'entitat pitiüsa, que oscila entre els 1.350.000 euros i els 1.500.000, la major part s'ha generat durant l'etapa de l'expresident Pedro Ortega Cano (aproximadament 800.000 euros). La gestió d'Stinà, lluny de reduir aquesta quantitat, l'ha augmentada fins a gairebé duplicar-la. Valencia reconegué que al club no s'ha vist cap entrada de líquid i que continuen els deutes amb els entrenadors Sergio Tortosa, Daniel Ferrer i Alfredo Santaelena, i també amb els jugadors.

Sant Jordi
Els darrers resultats han empès Pere Adrover a presentar la dimissió com a entrenador del Sant Jordi de la Segona Regional. El tècnic, que estava signant la segona etapa al club santjordier, serà substituït per Jaume Gelabert en aquest tram final de temporada.

El Mercadal
Després de vuit anys al capdavant del Club Esportiu del Mercadal, Damià Torres presentarà la dimissió com a president al final d'aquesta campanya i en passarà el testimoni a Antoni Pallicer, membre de la junta directiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.