algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

Desbandada a Espanya

Xavi, Puyol, Cesc, Marchena i Güiza deixen la concentració per diferents motius

Malgrat que la selecció espanyola sumà dissabte passat davant Armènia la seva novena victòria consecutiva en la fase de classificació per al Mundial de 2010 i que dimecres davant Bòsnia i Hercegovina podria establir un nou rècord, les aigües baixen tèrboles en la concentració del combinat espanyol. De fet, entre alguns sectors de la premsa madrilenya, l'afició i, fins i tot, alguns tècnics implicats, es discuteix que Vicente del Bosque hagi donat "permís" a Marchena, Güiza, Cesc, Puyol i Xavi per tornar als seus respectius clubs. No hi ha gaire debat per les baixes de Marchena i Güiza, lesionats, i és un cas semblant el de Cesc Fàbregas, per motius personals en ser malalt el seu avi. Ara bé, la mala maror es concentra en la "fugida" dels blaugranes Puyol i Xavi, en teoria amb l'alta però "reservats" per precaució pel seleccionador espanyol.

Alguns mitjans esportius de la capital de l'Estat han recordat que Puyol tapa la bandera espanyola amb les seves mitges i que potser hi ha un tractament a favor, per part de la Federació Espanyola, als futbolistes del Barcelona.
D'altra banda, Rafa Benítez, tècnic del Liverpool, ha manifestat el seu descontent pel fet que Fernando Torres, encara que ranqueja per una antiga lesió, continuï en la concentració per jugar dimecres.

Hierro justifica les absències

Fernando Hierro, director esportiu de la RFEF, parlà ahir de tot això: "Els seus números d'internacionalitats, 81 en el cas de Xavi i 79 en el cas de Puyol, són arguments més que suficients per no dubtar de la seva implicació i del seu sentiment amb Espanya".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per DIADA NACIONAL, fa mes de 14 anys

VISCA ESPANYA , VISCA MALLORCA , VISCA BALEARS
12 OCTUBRE DIADA NACIONAL
TOTS SOM ESPANYONLS, TOTS SOM MALLORQUINS
TOTS SOM BALEARS
DIADA NACIONAL,
DIADA NACIONAL
DIADA NACIONAL
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente