algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El futbol de ca nostra

Intolerable
Les manifestacions del conseller d'Esports d'Eivissa, Mario Avellaneda, durant el ple de dia 25 de setembre a la màxima institució eivissenca sobre les ajudes al futbol pitiús ja han aixecat una polseguera important. I n'hi ha un bon motiu, ja que el conseller va dir literalment, tal com apunta el Diario de Ibiza, que no li agradava el futbol i per tant no tenia per què protegir-lo. Evidentment, com dèiem, les reaccions no s'han fet esperar i, des de la Junta Insular de la Federació de Futbol de les Illes Balears, ja han demanat la dimissió immediata d'Avellaneda. Certmanent el futbol no és l'únic esport ni en conseqüència l'únic a protegir, però si els gustos del conseller han d'influir en les ajudes que ha de rebre l'esport que sigui, deixem-ho anar.

Dicten sentència
Ahir tingué lloc un judici ràpid en motiu de l'agressió (un cop de puny) a un àrbitre, Manolo Lladó, en el partit de Futbol Sala que enfrontava el Fisiomedia Manacor amb l'Eléctrica Ciem. La sentència obligarà l'agressor, en aquest cas el jugador D. Nguyen Fran Phuc Hau d'Eléctrica Ciem, a pagar 120 euros de multa i una indemnització de 150 euros més per danys i perjudicis que patí el mateix àrbitre. És una bona notícia que la sentència s'hagi dictat per la via ràpida; esperem, però, que no haguem de parlar de més agressions en camps de futbol: no n'hi ha cap de justificable.

Invictes (I)
En el grup Balear de Tercera Divisió només hi ha tres equips invictes després de 6 jornades: els dos primers, Constància i Sant Rafel, i el novè, el Montuïri, un equip que l'any passat ja fou un dels revelació de la categoria i que enguany, i sobretot tenint en compte el calendari, ha tingut també un bon inici. Això no obstant, el mateix entrenador, Diego Enri, manté el discurs d'abans de començar la temporada: l'objectiu principal continua sent la permanència. També sap, però, que si l'equip continua en una bona línia de joc i de resultats, es pot aspirar a més. Ens comenta que la lliga ha guanyat en competitivitat, ja que els pressupostos s'han anivellat un poc i avui qualsevol conjunt costa de vèncer, no com passava altres anys.

Invictes (II)
Però per somiar amb altres objectius, en aquest cas la lligueta, Enri opina que el seu equip ha de millorar en alguns aspectes. Li falta, per exemple, tranquil·litat. Els jugadors, ens diu, tenen tantes ganes de fer-ho bé que sovint es precipiten. Ho accepta perquè té una plantilla molt jove, amb un bon nombre de jugadors que encara no havien tastat la categoria. I un poc de concentració: comenta que hi ha partits que, a estones, els jugadors es despisten i parteixen, per després tornar. Enri remarca, però, que està molt content amb l'actitud dels seus, i tot i que són cauts, ell el primer, és fàcil notar la seva il·lusió quan parla de la lligueta de promoció

Derbi d'altura

Després de 4 jornades de competició a la Divisió de Plata de Futbol sala, arriba per fi el primer duel entre els dos equips balears. El Manacor Futbol Sala s'enfrontarà dissabte amb l'Space Gasifred (17.30h). Després que el partit de pretemporada en què es trobaren acabàs en empat, el Manacor arriba al matx amb avantatge en la classificació. Tanmateix, ja se sap que, quan es tracta de derbis, poc importa allò que s'ha fet fins llavors.

El Maonès queda petit
Resulta que els més de 220 futbolistes que enguany defensen la camiseta de l'equip menorquí han fet petites les instal·lacions que té el club. A l'espera de les obres que s'han de fer per ampliar-les, alguns dels seus equips s'han d'exiliar per poder entrenar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.