cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Crònica d'un intent d'agressió

Les imatges penjades a la web del Lloret evidencien el que succeí en el partit contra el Montaura

111244
Imatge en què Guzmán Ruiz corre davant l'intent d'agressió. | Biel Coherge

Les imatges no fan dubtar gens del perquè l'àrbitre del partit que disputà el Lloret i el Montaura de Segona Regional decidí suspendre el partit que enfrontà als dos conjunts diumenge passat al camp dels lloritans.
R. Guzmán Ruiz, el col·legiat de el partit, hagué de córrer per refugiar-se a les casetes quan el president del Montaura botà al camp per intentar agredir-lo, cosa que no aconseguí. El matx es va suspendre quan mancaven deu minuts pel final, el resultat era d'empat a un i els visitants tenien amb un jugador menys. Tal com indicà el col·legiat en declaracions a UltimaHora Punto Radio, no s'arribà a produir agressió, per la qual cosa no presentà denúncia quan la Guàrdia Civil es personà al camp de Lloret. Guzmán Ruiz va afegir que actituds com aquesta no el faran desistir de la seva afició per l'arbitratge i que era la primera ocasió que es trobava davant una situació així.

Més agressions

Però l'escena que es va viure a Lloret no va ser l'única del cap de setmana. Tal com denunciaven els àrbitres a la seva web, en el partit entre el Fisiomedia Manacor i l'Elèctrica Ciem de la Primera Divisió Nacional B de futbol sala es va agredir al col·legiat Manolo Lladó. L'àrbitre sí que denuncià la presumpta agressió d'un jugador de l'Elèctrica Ciem, que li pegà un cop de puny. Ara, la justícia imposarà càstigs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TCL, fa mes de 14 anys
Fos quina fos la causa, un president mai pot arribar a aquesta alçada. Visca el montaura, visca mancor i dimissió del presidents. Podeu comptar que qualque al·lot hagué de presenciar els incidents, no? Idò, de què serveix anar a escola si després han de veure això...
Salut i força!
Valoració:5menosmas
Per Es 8 del Montaura., fa mes de 14 anys
Dona la casualitat que jo soc un dels jugadors del Montaura que en aquells moments estava dins el camp... i voldria dir que estic completament dacord en que el que va fer el president del nostre club no va esser una acció de la que ens sentiguem orgullosos, ja que aquests fets no ajuden a la bona imatge que el club i els jugadors que el representam ens mereixem i estic ben segur que ell mateix se n'arrepenteix i farà el possible per solventar aquesta situació. Per altra banda, pens que molts "àrbits" aprofiten el terreny de joc per fer-se els xerifs i fer i desfer com els hi dona la gana. Mai havia vist un arbitratge tan mal intencionat com el que ens va oferir aquest personatge, L'acció va esser deafortunada, esteim d'acord, però qualsevol que va veure el partit entendrà que aquest home no hauria de tornar a arbitrar,

PD: varen ser dues expulsions innecessàries i un penal inventat en 20 minuts, només ho dic per millorar la noticia.

Salut i deixau-mos jugar a futbol!!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente