algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Jornada de reflexió

El Reial Mallorca féu ahir teràpia de grup a Son Bibiloni i Gregorio Manzano analitzà en profunditat amb els jugadors les errades que cometeren diumenge a El Molinón davant l'Sporting

111288
El Reial Mallorca féu ahir teràpia de grup a Son Bibiloni. | Ferran Aguiló - Monserrat

El d'ahir no fou un dilluns més a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. Després de la humiliant golejada encaixada diumenge a El Molinón davant l'Sporting de Gijón (4-1), els jugadors de la primera plantilla del Reial Mallorca feren acte de presència als entrenaments amb el cap cot i sense ganes de fer broma. N'hi havia un bon motiu. Els homes de Gregorio Manzano oferiren una pèssima imatge en la segona part i es deixaren remuntar en menys de deu minuts un partit que tenien controlat i que en el descans dominaven per 0-1. Com sempre, hi hagué xerrada del tècnic abans de començar a suar, però aquesta vegada la cara de Manzano era de pocs amics. S'imposava una jornada de reflexió i l'entrenador de Jaén dirigí una nova teràpia de grup amb dos objectius: per una banda, pegar una petita estirada d'orelles, analitzar el partit per corregir errades i cercar-hi solucions, i per l'altra, animar els seus homes.

La derrota a Gijón arribà just abans del parèntesi de la Lliga provocat pels compromisos internacionals de les seleccions, per la qual cosa el Mallorca tindrà ara deu dies per preparar el pròxim enfrontament, davant el Getafe.
La desfeta d'El Molinón, si bé fou dolorosa en la manera, no amaga el bon inici de Lliga que ha tingut el Mallorca aquesta temporada i que li permet continuar encara en zona europea. Un emperò: el conjunt illenc ha mostrat fins ara dues cares ben diferenciades, depenent de si juga a casa o a fora, i això sí que és motiu de reflexió. Si quan juga a l'Ono Estadi el Mallorca es dedica a recollir elogis per la seva immaculada trajectòria de tres victòries en tres partits, amb nou gols a favor i cap en contra, lluny de l'Illa el conjunt de Manzano es mostra com un equip excessivament vulnerable. En els tres duels fora casa els balears just han sumat un punt de nou possibles, han marcat dos gols i n'han encaixat set. La solidesa defensiva i la pegada exhibides a casa s'esvaeixen a camp contrari. Aouate i Webó, que anaren amb les seves seleccions, foren els únics absents en la sessió d'ahir.

"L'Sporting fou molt superior i això és una cosa que no pot passar"

El central portuguès José Carlos de Araujo Nunes fou l'encarregat de donar la cara ahir a la sala de premsa de Son Bibiloni per explicar els detalls de la derrota de diumenge a El Molinón davant l'Sporting. La seva primera i principal conclusió fou que "ens va sortir un mal partit, però no fou per un problema d'actitud ni per un excés de relaxació. Ells foren superiors". Així, el capità mallorquinista no posà cap excusa a la derrota, assumí la seva part de culpa i en féu autocrítica. "L'equip està emprenyat i trist, perquè després del duel no ens serveix recordar que tenim deu punts i que molts firmarien ser allà on som nosaltres.

Hem quedat amb la sensació d'haver perdut tres punts. No se'ns podia escapar aquest matx. Així com a Sevilla entrava dins els pronòstics perdre, aquest diumenge l'Sporting fou molt superior a nosaltres i això és una cosa que no pot passat", digué. Nunes recordà que és un èxit haver sumat 10 punts en aquestes altures de competició, però es mostrà prudent i recordà que "la Lliga serà molt complicada. Tant de bo sigui una temporada tranquil·la, però no és així. Nosaltres i catorze equips més lluitam per assolir la permanència tan prest com sigui possible. Hem fet un mal partit, però ara hem de pensar ja en el següent".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.