nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Martí Asensio posa Manzano i Pons a les ordres

El nou conseller delegat del Mallorca diu que no hi ha divergències de criteri en els fitxatges amb la direcció esportiva i destaca que “treballam absolutament en equip”

38654
Javier Martí Asensio, ahir atenent els mitjans de comunicació. | Miquel Alzamora.

El nou conseller delegat del Reial Mallorca, Javier Martí Asensio, va posar a les ordres Gregorio Manzano i Fernando Pons. L'home fort de la família Martí Mingarro al club assegurà que no hi ha divergències entre la direcció esportiva i la propietat que ell representa pel que fa als reforços que arribaran a l'Illa, després que diverses fonts assenyalassin que el més que possible fitxatge del mig centre portuguès procedent del Leixoes Bruno China no era del gust del tècnic andalús. "No, de cap tipus. No hi ha diferències entre la direcció esportiva i jo. Treballam absolutament en equip", va explicar Martí Asensio en la seva compareixença davant els mitjans a l'Ono Estadi posterior a una maratoniana jornada de negociacions. Tot i que en el cas de Bruno China el conseller delegat ha passat per damunt el director esportiu de l'entitat, Fernando Pons, va reiterar que els fitxatges són decidits "entre tots tres".

"Els jugadors els triam el director esportiu Nando Pons, l'entrenador i jo. No hi durem un futbolista que no ens agradi a tots tres", assenyalà Martí Asensio, que afirmà que ahir vespre encara no hi havia "res tancat del tot".
"Els entrenadors sempre ho demanen tot i després jo he de decidir qui pot venir i qui no", digué deixant clar qui mana a la planta noble de l'Ono Estadi. "Esperam que aquesta nit (per la d'ahir) quedin tancades un parell de coses, ja que encara hi ha serrells pendents", va dir el directiu fent referència al retorn de Borja Valero i al fitxatge del mig centre portuguès Bruno China. "Em deixaré l'ànima perquè Borja Valero vingui al Mallorca. Només falta el ‘sí' del club (West Bromwich Albion). Estic convençut al 90 per cent que el rebrem en qualitat de cedit", va explicar sobre el jugador madrileny.

En el cas de China, xifrà les possibilitats que desembarqui a l'Illa en un "95 per cent". Tanmateix, va afirmar que el club vermell no superarà els 400.000 euros oferts al Leixoes pel jugador, sobre el qual va comentar que era del gust de Gregorio Manzano. "Les xifres s'han fixat més o menys entorn dels 400.000 i nosaltres no donarem una quantitat superior a aquesta. A més a més, a Manzano li agrada Bruno. Si no, no vindria", assegurà. Malgrat que es va centrar en aquests dos jugadors, Martí Asensio manifestà que s'està cercant la incorporació de tres o quatre homes. Fins i tot d'un cinquè en cas que les possibilitats econòmiques ho permetin.

Entre aquests futbolistes que podrien arribar es troben l'extrem del Sevilla Tom De Mul i el migcampista del Recreativo de Huelva Javier Camuñas. En parlar d'aquestes dues opcions es mostrà més reticent. Sobre De Mul afirmà que "no està tan avançat", mentre que de Camuñas digué que "és un jugador que agrada molt i hi farem un esforç econòmic; el problema pot ser la quantitat que en demana el Recreativo". Així, destacà que s'està treballant en les primeres possibilitats per donar força a cada posició. Tot i les dificultats, assegurà que la primera jornada Manzano ja podria comptar amb els reforços i indicà també que l'afició "pot estar tranquil·la perquè tindrem un gran equip". D'altra banda, el conseller delegat es va reunir també amb els capitans del planter vermell per tal de començar a tractar el tema de les primes.

"Em sent impotent"

Des que arribà la nova propietat del Mallorca, els fitxatges de l'equip vermell s'han convertit en l'eterna "qüestió d'hores". Quan tornà de Palerm, Javier Martí Asensio anuncià incorporacions imminents. Però cap jugador nou no s'ha posat a les ordres d'un Gregorio Manzano que ahir afirmà que se sent "impotent". "No em sent enganat, sinó impotent", comentà el tècnic del Mallorca. "El problema és que falten deu dies perquè comenci la Lliga i no puc perfilar plantejaments tècnics amb jugadors que encara no hi són i que segurament hauran de jugar en la primera jornada a causa de les sancions de Josemi i de Varela", explicà un resignat Gregorio Manzano. "El Mallorca és l'únic club d'Espanya que encara no ha tancat cap fitxatge.

Estam batent rècords i la Lliga ja comença", afegí. L'entrenador del Mallorca no es va voler referir a cap nom concret, llevat del de Borja Valero. "M'il·lusionaria molt el fitxatge de Borja perquè ja coneix la casa i el sistema de joc i, a més, estaria encantat de tornar", comentà. "Tots intentam que vingui i les negociacions amb el seu club són molt formals", manifestà. Encara que es parla de negociacions molt avançades, Manzano considerà que hi ha hagut "contratemps" que les han endarrerides. "La veritat és que creia que els fitxatges arribarien abans. Tant de bo els tinguem aquí en 48 hores".

Així i tot, el tècnic vermell no creu que hi hagi inquietud al vestidor del Mallorca. "Els jugadors saben que els reforços arribaran. Encara que a tots els agradaria que ja fossin aquí, no hi ha gens de sensació d'inquietud al vestidor". Manzano es reuní ahir amb els capitans de la plantilla després de la sessió d'entrenament. "Hem parlat de primes i hi ha hagut un primer acostament", afirmà. "El tema es tancarà la setmana que ve", sentencià el tècnic andalús. Quant al tema de les fitxes i els pagaments ajornats, l'entrenador creu que la nova propietat mantindrà l'acord al qual arribaren els jugadors amb Mateu Alemany. Això sí, "sabem que si hi ha doblers, els futbolistes seran els primers que cobrin". Poc digué Manzano sobre el nou president, Tomeu Vidal: "És senzill, amable i cordial. Té ganes d'ajudar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M.R.F, fa mes de 14 anys
Aixo sera un desastre, AQUI ESTOY YO PORQUE HE VENIDO. Ja veurem com acaba. El Mallorca sempre ha de ser per els Mallorquins
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente