algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

El futbol de ca nostra

Llorenç Llull
El jugador manacorí Llorenç Llull s'ha estrenat aquest cap de setmana amb el seu nou equip, l'Alzira, amb el qual fitxà la setmana passada. L'Alzira disputà un amistós de pretemporada contra el Tavernes i Llull va mostrar la seva qualitat en marcar dos dels gols del grup. El manacorí va ser l'autor del 0-2 i del 0-4, que aconseguí just abans de ser substituït pel seu company Vicent Gisbert. Tant de bo tota la temporada li vagi igual de bé.

Memorial Guille Calvo

El pròxim dijous dia 20, a les 20.30 hores, tindrà lloc el I Memorial Guille Calvo. Els equips que participaran en aquest acte seran el Binissalem, l'Sporting Ciutat de Palma i l'Atlètic Rafal. Els enfrontaments es disputaran en el camp de futbol Miquel Nadal.

At. Balears
L'equip blanc-i-blau no tindrà cap problema per inscriure els seus nous fitxatges per a la pròxima temporada. La Federació Balear de Futbol, presidida per Miquel Bestard, desbloquejà el deute de l'equip de la via de cintura amb la Federació Espanyola, que ascendeix a 47.000 euros. La FFIB assumeix aquesta quantitat. El president de l'Atlètic Balears, Fernando Crespí, farà tot allò que pugui fer perquè el club el vagi pagant de la millor manera possible, encara que no s'ha establert cap fórmula d'abonament concreta amb la Federació Balear. Per cert, el club blanc-i-blau durà a terme avui l'assemblea de socis, en la qual es posarà al dia tots els interessats sobre la situació del club i sobre com marxen els assumptes legals del conflicte que es manté amb Procampo i el seu president, Jeroni Petro.

FFIB
La Federació Balear de Futbol s'ha fet càrrec dels deutes d'altres equips a part de l'Atlètic Balears. Aquest és també el cas de l'Eivissa i de la Penya Esportiva Santa Eulària. El president de l'FFIB, Miquel Bestard, està d'acord que les territorials assumeixin aquest tipus de pagaments dels seus equips. Aquesta quantitat que s'ha de pagar a la Federació Espanyola és pel transport. La RFEF abona en principi el 100% dels doblers dels viatges dels equips, però després els en carrega el 50 per cent i hi ha grups que queden un poc enlaire. Per Bestard, el més important és el compromís dels clubs de liquidar aquests comptes. Per això, la FFIB es responsabilitza d'aquest deute amb la satisfacció de poder ajudar a salvar la situació.

Fisiomedia
El Fisiomedia Manacor, equip de la Divisió de Plata de futbol sala, continua amb el seu treball de pretemporada. Cal destacar la importància que ha obtingut el planter de l'equip manacorí. Fins a quatre jugadors de la casa realitzen la preparació a les ordres del tècnic José Lucas Mena Pato. D'aquests, Joan González i Junior, han fet la passa definitiva i formaran part de la primera plantilla per a aquesta temporada a la Divisió de Plata. El tercer jugador del planter és Guille Iturbe, el qual Pato també vol per a la primera plantilla. El quart és Toni Roselló, una de les promeses del Fisiomedia Manacor.

El Collera, a la selecció
Les jugadores Virginia Torrecillas i Tania Sánchez, del Collera, han estat convocades per acudir als entrenaments de les seleccions espanyoles sub 17 i sub 19 que es duran a terme del 31 d'agost al 3 de setembre a la ciutat del futbol de Las Rozas, a Madrid. Aquesta citació ha suposat tota una alegria a les files del Collera i una recompensa a la feina ben feta la temporada passada. Ara només queda desitjar molta sort a aquestes esportistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.